Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kaupungilla ja leffassa

 Torstaina nautittiin maisemista ja pizzasta viinitilalla ja perjantaina ihan vaan rauhassa kotosalla pienen pyörälenkin kera.







Lauantaina haettiin Kaitsulle varusteita Kiss Cruisea varten ja piipahdettiin samalla kaupungilla. Pääsin istumaan Petco baseball stadionille, kun siellä oli portit auki. Kerettiin uuteen hienoon kirjastoon just ennen sulkemisaikaa. Pitää joskus käydä paremmalla ajalla tutustumassa valikoimaan, kirjoja oli kuitenki kaheksan kerroksen verran :)

 Hieno shakkilauta oli kirjaston aulasta ja komeet näkömät ylätasanteelta Coronadon sillalle asti.
 Kirjastolta käveltiin meren rannalle ihailemaan hienoja veneitä. Tällä kertaa löyty hieno uus purjevene. Kyllä semmosella ois kelvannu seilata :)

 Syömään pysähdyttiin Seaport villagen lähellä olevassa Cheesecake factoryssä. Tällä kertaa lautaselle pääty salaattia. Ihan hyviä oli molemmat. Juustokakku jäi tällä kertaa välistä, mutta paluumatkalle sattuneesta kahvilasta otettiin caramel kakku sunnuntai aamua varten. Herkullinen kakku oli tuokin :)

 Sunnuntaina matka vei luxory leffateatteriin. Kaitsu sai joskus Nokialta lippuja palkkioksi hyvästä työstä, joten käytiin nauttimassa palvelusta. Nojatuolia sai säätää miten ite halus ja oli kunnolla tilaa istua miten halus. Tarjoilijat kiersi kysylemässä ruokatoiveita, ruokalistat annettiin käteen heti alkuun :) Aamupalapöydästä noustiin, joten evästelyt jäi välistä tällä kertaa. Ja hinnatki oli kyllä aika suolaset. Mutta mikäs tuolla oli leffaa katella :) Leffa itessään oli vähän aivoton toimintapläjäys. Päätähti suuttu, kun joku varasti sen auton ja tappo edesmenneen vaimon antaman koiran. Sen jälkeen sitte mentiinki räiskien leffa loppuun.

Leffan jälkeen pyörähdettiin vielä kauppojen kautta. Kylmät yöt alkaa tulemaan, joten haettiin  neitille huopa lisälämmikseesti petin päälle. Näin meillä sitte nukutaan tästä eteenpäin, huovalla peitettynä, pehmosella petillä :) Kyllä siinä kelpaa nukkua :)

 Halloween hiipii jo pihoihin, mutta yllättävän vähän noin koristeita vielä on tullu vastaan. Pitää tällä viikolla käydä vielä iltasella tossa lähikadulla, aamusella ei koristeet oikeen näy.

Meillä pelätään kärpäsiä vähä väliä, pitää mennä pöydän alle tai jalkojen juureen piiloon pelottavia kärpäsiä :) Välillä ei taho saaha ruokaa laitettua ku joku roikkuu jaloissa eikä voi mennä mihinkään ku neitiä pelottaa :)

Tällä viikolla sain vaihettua ohjelman bodyworksiin. Sitä pitää vielä vähä harjotella huomiselle. Torstaina vielä tuuraus, näillä näkymin ei muita jumppia tällä viikolla. Katotaan nyt mitä me tytsin kans keksitään ku Kaitsu torstaina lähtee suuntaamaan risteilyä kohti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti