Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 23. lokakuuta 2014

Laguna Mountainilla ja arkielämää

Niin se viikko vierähti kotosalla. Kummasti tuntuu niin ku ois ollu jo pitempäänki täällä. Alkaa arki sujumaan jo :) Maanantaina oli leivonta- ja siivouspäivä. Eilen jumppien jälkeen hengähin ja tänään kävin cyklessä ja kävin pyöräillen maksamassa hammaslääkärimaksun viime vuodelta ja varasin samalla ajan tarkastukseen taas. Jostain syystä pari hammasta ei tykkää yhtään kylmästä, hyvä tarkistaa onko siellä jotain taas paikan alla vai missä vika. Tuurauksia ois ollu tyrkyllä vaikka kuinka tälle viikolle, mutta huonoihin aikoihin ja huonoissa paikoissa ni jätin välistä suurimman osan. Muutaman tunnin otinki, ku ovat tuossa lähellä.Nyt onki sitte jumppia joka päivä perjantaita lukuunottamatta. Lauantaina ekaa kertaa uudella salilla tuuraamassa. Saas nähä miten zumbaus pienessä salissa sujuu. Huomenna pitäis käydä tekemässä paperityöt kuntoon ja kattomassa soitin ku en eilen jaksanu lähtee.

Lauantaina käytiin koko porukalla pitkästä aikaa patikoimassa Laguna Mountainilla. Nyt oli kohtuullisen viileetä, reilu 20 lämmintä. Syksy saapuu tänneki, lehet kellastuu jo. Evääksi napattiin Subista patonki ja se maistuki hyvältä vajaan parin tunnin käveleskelyn jälkeen. Sielläpä se päivä sitten vierähtiki, ku matkaan menee reilu tunti ajellessa.

Sunnuntaina käytiin kaupassa ja vietettiin kotipäivää. Kaitsu kävi Anahaimissa kattomassa jääkiekko ja me tytsin kanssa silitettiin vaatteita ja laitettiin ruokaa. Silityslauta pitäis vielä hommata, rauta saatiin Suomeen palaajalta. Johan noita ruttusia vaatteita on kateltuki :)





Tänä aamuna ei ollu ku 12 lämmintäkään enää, piti kaivaa jo pitkähihanen aamulenkille :) Niin se talvi saapuu tänneki. Saa nähä miten kylmäksi menee. Päivällä tosin on yli 30. Hyvin tarkenee päivällä :) Parin kuukauden päästä jo joulu. Ja sitä ennen reissu Havajille. Kummasti se tuo aika katoaa.

Huomenna jumppa päivällä ja iltasella meijän alueen Suominaisten kanssa viinitilalle istumaan iltaa ja kattomaan auringonlaskua. Perjantaina sitte vois miettiä shoppailua ja leipomista. Ens viikollahan Kaitsuki lähtee sitte sinne risteilylle. Halloweeni koristeita alkaa näkymään talojen pihoissa, seki on viikon päästä. Saas nähä mitä me tytsin kans keksitään, omat halloween pippalot :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti