Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 17. lokakuuta 2014

Suomiloma takana taas

 Niin se äkkiä meni taas melkeen kolmeviikkonen Suomiloma. Torstaina olin Oulunsalossa ja kerkesin nähä vähä sukua ennen ku lähin sunnuntaina Reisjärvee kohti. Siellä melkeen pari viikkoa vierähti koiruuksia juoksuttaessa. Luka loistava ajokoira sai ajettua mun eteen kaks pupua ja isälle kaks. Melkeen jokainen metästyspäivä tuli saalista.Viimesinä päivinä sato vettä. Pahimmassa sateessa koiruuski luovutti tunnin jälkeen, pienempi sade sitä ei hidastanu, mutta jänis juoksutti meitä pitkin ja poikin :)

Lukaa ei hidastanu joki eikä mikään, uimalla yli vaan kun kerran jäniski meni. On kyllä hyvänenänen koiruus tuo, kaivaa pupun vaikka kiven alta. Nyt sen verran aikuistunu jo, että saa kohtuudella kiinni, ei tarvi ihan iltaan asti ootella että se on valmis kotiinlähtöön. Makkara kelpaa onneks :)











 Teeriä koitin käydä kattomassa ilman koiraa, mutta niitä ei tällä kertaa pahemmin näkyny. Eniten niitä näky alkulomasta tien vieressä sähkölangalla... Lintukoira ei siis oikeen hommiin päässy. Hirveä se kyllä haukkuu, lintuja vähä epävarmemmin. Mutta pysy onneks mun matkassa metässä, hyvin huolehti etten joudu hukkaan. Sillä ku tahtoo olla omat vinkeensä, nytki kerran karkasi tien yli taloon, mutta tuli takas onneks kuitenki eikä tarvinu lähtee jälestää. Eli vähä parantunu viime vuodesta tuokin kaveri. Kotikoirahan tuo on, aina tunkemassa päätä kainaloon, että pitäis hoitaa ja rapsuttaa. Heti kellahtaa selälleen ku kävelee ohi, maharapsuja vailla :) Ei oo Viivi yhtään noin hellyydenkipee.

Syystöitä sai tehtyä, piha saatiin melkeen haravoitua ja roskat kärrättyä, suursiivous tehtyä ja ikkunat pestyä. Mökilläki saatiin lehet haravoitua, vähä jäi vielä puihin oottamaan kevättä. Kalastamaanki kerettiin ja sen verran tuli kalaa, että sain kuhakeittoa, savustettua kuhaa ja paistettua kuhaa. Niitten jänisten lisäksi tietenki :) Vähä pääsi maisteleen hirveäki ennen lähtöä, ku saatiin syksyn ensimmäisen hirvenlihat.



 Viimesenä lauantaina ajelin Helsinkiin ja takasin pikku prinsessan ristiäisiin.  Mukava oli ajella, rauhallista iltasella ja aamulla ajaa. Ja kiva oli nähdä uuden kummitytön perhettä pitkästä aikaa! Sunnuntaina oliki sit ajeluvuorossa Oulu, ku maanantaina piti tulla takas Diegoon. Hyvin meni lennot ja hyvin kerkesin Nykissäki, vaikka vähä myöhässä lähettiin ni jäi reippaasti aikaa vielä kentällä.
 Kotona ootti taas vihanen tyttö. Isän tyttöhän se taas on, mulle vaan kiukkuilee. Mutta onpahan joku jolle kiukutella...

Tiistaina jaksoin yllättävän hyvin kaks jumppaa, edellisen päivän lennoista huolimatta. Keksiviikolleki yks oma tunti vaihtu kahteen tuuraukseen ja torstaina ja perjantainaki piti vielä tuurata. Eli se siitä kevyestä alotuksesta :) Tiistaina jumppien jälkeen jalat oli ihan poikki, mutta sillä se lähtee millä on tulluki pitää paikkaansa, keskiviikon jumppien jälkeen rupes helpottamaan. Nyt ei tuntunu enää missään :)

Nyt tarvis lähtee käymään kaupassa, viikonloppu eessä. Suomivieraatki sai reissun varattua ja sen myötä me varattiin reissu Havajille. Sinne sitte joulukuussa. Vähä kerkee hengähtää ennen reissua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti