Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 5. joulukuuta 2011

Jumppaa vähemmän kiireen keskellä

Niin se viikonloppu taas oli ja meni. Toppatakkia kävin kattelemassa, mutta en raskinu ostaa vielä. Harkitaan vielä:) Lauantai meni Svolin ryhmäliikunnanohjaajan koulutuksessa. Ihan hyvää asiaa tuli taas sielläkin, ja muutamana mukava liike tarttui omiin jumppiin otettaviksi. Lauantai oli siis osittainen lepopäivä, koulutuksessa tosin oli aika rankkaa jumppaa, joten eilisen otin myös vähä kevyemmin. Tai siis ajatus oli käyä juoksulenkillä sunnuntai aamuna, mutta oli sen verran liukas keli, että lenkki jäi puolikkaaseen ja jumppailin vähä siihen päälle. Ilta meni Mariota pelatessa ja telkkaria kattoessa, joten en jaksanu enää combattiinkaan lähtee. Pehva oli kyllä kipee vielä perjantaina pumppi&attach yhistelmässä, joten tuli kyllä tarpeeseen tuo lepo:) Mutta oli kyllä aivan mahtava voittajafiilis attackin jälkeen. Aivan ihan mennä välillä syke pilvissä, suosittelen!

Tällä viikolla ois vaan pari jumppaa vedettävänä, kerkee iteki jumppailemaan välillä muutaki:) Muuten ei ookaan oikeen tietoa, että mitä sitä tän viikon tekis. Jos vaikka keskittyis niihin nettisivuihin ja sais vaikka uusia asiakkaitaki sitte. Tottunu menemään jo pää kolmantena jalkana ja tekemään hirveesti kaikkee ni tuntuu kummalta, ettei oo hirmu kiire ja kauheesti tekemistä. Jospa tähänki tottuu:) Ja pitäähän sitä joulusiivoukset ja lahjojen hankinnat ja vieminen, joulukortit ja jouluruuatki johonki väliin mahuttaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti