Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Pikku prinssi kaksi viikkoa!

Niin se aika kuluu. Pikku prinssi on nyt kaks viikkoa vanha. Painon lasku käänty hurjaan nousuun, viikossa oli jo saatu syntymäpaino takas ja vähä extraa ja keltasuuski oli saatiin hätistettyä. Mahanpuruista, kivuista ja valvomisesta huolimatta me on keritty nauttimaan hellesäistä ja käyty vähä ulkoilemassa!

Ensimmäisellä kävelyllä viime viikolla Bellevuessa käytiin kattelemassa Seattlea lahden toiselta puolen ja samalla löydettiin puisto, jossa Viivi ois saanu olla irti. Ei kuitenkaan uskallettu päästää tytsiä irti, kun ei tuolla ollu aitoja eikä mitään ja likanen lampi houkutteli hellesäällä enemmän ku muut.


 Kaitsun kanssa tytsi on päässy ulkoilemaan vähintään kaks kertaa päiväissä. Eilen sain vihdoin minäki luvan kävelylle ja kopan ja poitsun kantamiselle, joten ens viikolla päästään toivottavasti kävelylle tytsin ja poitsun kanssa! Saas nähä vieläkö sää suosii, tällä viikolla on ollu jopa 30 asteen hellettä. Nyt vähä viilenee ja sateetki ilmeisesti palailee takasin. Mukava oli nauttia auringosta!

 Tiistaina minä ja poitsu käytiin vauvakerhossa ja sillä välin Kaitsu ja tytsi kävi tutustumassa Kirklandin puistoon.
 Torstaina lähettiin sitte koko porukalla taas West Seattleen puistoilemaan. Vähä jäi lyhyeksi ulkoilu ku unohtu rattaista turvakaukalon adapteri, joten piti kantaa poitsua kädessä ratteitten sijaan... Mutta kyllä me saatiin silti ihailla maisemia ja oravia matkan varrella :)

Kotiin tullessas iski poitsulle huuto, mutta pääasiassa hän vaan vetelee sikeitä aina kun autossa ollessaan. Tänäänki mentiin Ikean reissu nukkuen, vaikka kolmisen tuntia reissussa oltiin. Parina päivänä ja yönä onki kärsitty masuvaivojen kanssa joten tänään on nukuttanu kovasti. Toivottavasti nukuttais yöllä eikä tarvis kitistä ja valvoa...

Huomenna onki Kaitsun viimenen isyysloma päivä ja ens viikolla pitäis sitte pärjäillä poitsun kanssa kaksin. Ja Viivin tietysti kanssa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti