Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 29. toukokuuta 2012

Jopas on taas vierähtäny edellisestä kirjottelusta. Tänään eka kahvakuulatunti, muuten mennään tutuilla tunneilla kesäkuu vielä. Tai no, kuntojumppa tuli taas ohjelmaan. Jumppia viis tuntia viikossa, ihan sopiva määrä. Juoksu on taas ohjelmassa, penikkatauti päästi otteestaan, kantapäät ollu taas pitkään hyvinä, mutta polvi meinaa edelleenki vähä kenkkuilla. Ihme naksuilua koko ajan, ei kuitenkaan kipuile. Jospa se taas asettuu jumppien myötä:)

 Asiakkaita on riittäny ihan mukavasti, ei käy vieläkään päivät pitkiksi:) Mukavasti haasteita ruokavalioiden muokkauksessa. Tosi kiva, kun kaikki asiakkaat on erilaisia, jokaisella vähä erilaiset jutut mitä tarvii ruveta muokkaamaan. Eli ei ole samanlaisia päiviä tai asiakkaita.

Kolmen viikon päästä saadaan Viivivaavi taloon, joten sitte ei ihan hetkeen päivisin pääsekään mihinkään ku pitää vahti millon tekee mitäkin. Siis sisäsiisteyttä tarvii oppia heti alkuun ja tietenki vähitellen yksinoloakin. Vähän menee elämä uusiksi koiruuden myötä, mutta kyllä sitä jo kovasti ootellaan! Välineet on ostettu, vielä ku sais petin ommeltua. Tässäpä muuten kuva vaavista neljän viikon ikäsen:)
Lisää palleroita löydyy vaavin äidin Rosan sivuilta: http://icequeenrosa.webs.com/ Ja isän Ressun toilailuja löytyy sivulta http://www.elisanet.fi/mari.sirkia/index.htm.

Sitte kahvakuulailun ja keskivartalojumpan kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti