Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 5. toukokuuta 2012

Tavallista arkea vaan

Niin se tuo aika vaan kuluu. Vappu oli ja meni, munkin ja siman ja moottoripyörien vappuajon keskellä. Toukuu jo, pihatyöt oottaa vielä lumien sulamista ja pihan kuivumista. Jos sitä ennen sais vaikka sisällä vähä kaappeja järjestykseen. Ikkunat kuitenki pesty jo ja kukkamullat vaihetty, edistystä seki. Ja kolmen huoneen kaapit on jo siivottu, siitä se etenee vähitellen:)

Jalat on kestäny yllättävän hyvin juoksua. Vähä meinaa penikkatauti yllättää, mutta nyt näytti olevan tiet puhtaat, pääsee kohta rullaluistelemaan juoksun ja pyöräilyn lisäksi. Jumppia riittää vielä ens viikolla melkeen joka päivälle. Sitte rauhottuu ainaki vähäksi aikaa, pari vapaapäivää lisää. Kahvakuulaohjaajan koulutus ois viikon päästä. Vähä eilen jo mietin tulevaa kahvakuulaohjelmaa. Tämän kuun lopulla ois kahvakuulaohjausta tiedossa. Kuntosaliohjauksia on tullu tehtyä jonku verran ja asiakkaiden kanssa menee ihan hyvin. Siis normiarkeen päästy kaiken kiireen keskeltä ihan mukavasti:)

Koiranpentuhaaveitaki löytyy tälle kesälle, saas nähdä tuleeko ennen juhannusta taloon temmeltämään ja elämää muokkaamaan Walesinspringespanieli. Pohdinnassa vielä, parin viikon päästä ois tarkotus käydä kurkkimassa miltä vaavi näyttää.

1 kommentti:

  1. Hih, jos sä käyt katsomassa sitä koiranpentua, niin se on menoa sitten!

    VastaaPoista