Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 22. helmikuuta 2014

Viikonlopun alussa ollaan!

Niin se viikko vierähti vauhdilla. Jumpassa käyty urakalla parin viikon tauon eestä ja omaa jumppanäytettä harjoteltu. Siinä sivussa tullu leivottua parina päivänä ruisleipää kiitokseksi tavaroitten lainasta ja tänään sain vielä siivottuakin. Neiti tosin koitti sanoa, että nyt ei olis siivouksen aika, mutta siivosin kuitenki :)

Eilisen pyörälenkillä tuli vastaan omituisia otuksia Tedin varrella asuntoalueella. Pyöräiten molemmilla puolilla on vettä, jossa yleensä polskiin sorsia ja monesti nuo sorsat istukselee tuossa pyörätiellä. Tällä kertaa menossa oli tuijotuskilpailu kilpikonnan ja sorsan välillä. Kilpparia en oo täällä vielä livenä nähnykään, mutta niitä polski tuolla useempikin. Alkaa vissiin luonto heräillä talviuniltaan, näkyy enemmän pupuja ja oravia ku pitkään aikaan. Kai se kevättä pukkaa, lämmintäki riittää 25. Ens viikolla tosin pitäis vähä viilentyä. Niitä talvikelejä ootellessa... Olihan sitä pari viikkoa lämmintä 15 asteen hujakoissa, kai se siinä se talvi oli. Ja vettäki sato jossain välissä muutamana päivänä. Nyt ei pariin viikkoon sitäkään. 



Sormi, josta onnistuin melkeen leikkaamaan palan pois yhtenä päivänä alkaa oleen käyttökelponen. Mitä nyt tuo palanen repsottaa ja tarttuu joka paikkaan, mutta nyt voi jo kirjottaki sillä, eikä tarvi ihan koko aikaa olla laastari sormessa. Jännityksellä ootan miten tuo poikki leikattu kynsi ja kynsinauha rupee asettumaan tuossa samalla ku kynsi kasvaa.

Tässä vielä muutaman kuva reissuista Suomivieraitten kanssa. Eläintarhassa ihasteltiin kameleita ja kirahveja ja Vanhassa kaupungissa kummitäti toimi hevosena, leteistä vedeltiin niin ku hevosen ohjaksista konsanaan :)

Mutta nyt tarvii varmaan ruveta kehittelemään jotain ruokaa perjantaina kunniaksi. Jos vaikka paistelis pihvejä possunfileestä tuoreen ruisleivän kaveriksi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti