Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Talvimyrskyä!


 
Toinen sadepäivä jo. Tänään sato ja tuuli niin kovasti, että neitiki peruutti vaan aamulla takas sisälle ja katto sen näkösenä, että tonneko mun muka pitäis mennä. Pikkulenkin raahasin sitä perässä ja se riitti. Täällä on sateella kumma rytmi. Yleensä yöllä sataa eniten ja puolen päivän aikaan sade taukoaa vähäksi aikaa. Iltasella sitte taas rupeaa satamaan. Tänäänki oli iltapäivällä sen aikaa satamatta, että päästiin tytsin kanssa vähä lähinyppylälle ulkoilemaan.  Nyt taas sataa. Saas nähä miten iltalenkin käy. Eilen piti tehä lyhennetty aamulenkki, muuten sai neiti liikuntaa ihan normisti. Tänään varmaan joutuu iltalenkkiä lyhentämään kanssa. Ei viiti ite kastua eikä tunnu Viivikään sateesta tykkäävän. Ei taija tytsi Suomen sateisiin enää haluatakaan :)  Hirmusesti tuulee, kumma että on puut vielä pystössä. Mutta jotain tornadoahan ne tänne ennustelikin. Ei oo tullu katottua uutisia mitä siellä sanotaan, onko semmosta ootettavissa.

Täällä on niin ohuet ikkunat, että välillä kuulostaa, että sade tulee sisälle asti. Vielä ei kuitenkaan lainehdi missään,
siitäkin ovat pelotelleet. Ei oo etes kumppareita mukana :)


Kuvat on viikonlopulta, joten noissa ei pahemmin myrskyä näy :)











Lauantaina käytiin ostaan taulu. Hieno maisema San Diegosta koristaa nyt takan päällystää :) Sen jälkeen käytiin Souplantationissä syömässä herkullinen salaattibuffet ja keittoja.

 Tällä viikolla onki ollu ihan reipas viikko.Sain tehtyä yrityksen veroilmotuksen, käytyä Suomitalon ruokamessujen suunnittelukokouksessa, leivottua ja siivottua niin ku aina ja tänään reipastuin vielä menemään vihdoin labraan. Paljo ne sieltä verta imi ja monenlaista tutkivat. Ihan vaan tietääkseen, että missä kunnossa meikäläinen on. Kuuluu täälä vissiin vuositarkastukseen moinen. Maksa-arvot oli hyvät, samoin sokeri ja kreatiini oli vaadituissa rajoissa. Arvatenki taas kolesterolit pomppaa, sen tuloksia ei vielä näkyny. Ja kaiken tän lisäksi tietenki oon zumbaillu ja jumppaillu muuten. Nii ja ilmottauduinhan mä zumbaohjaaja koulutukseen. Se ois parin viikon päästä. Ja se oman jumppanäytteen antaminen pitäs sopia kans...



Lauantaina vois viettää vaikka leffapäivää, kun näyttäs olevan sadepäivä huomennakin. Sunnuntaina lupauduin pitkästä aikaa viihdyttämään koirakamua, joten siellä tulee vietettyä aikaa sillon. Siinäpä se alkaa tämä viikko olemaan kohta kasassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti