Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 2. huhtikuuta 2015

Kotimatka koittaa Big Bearilta!

 Sunnuntaina aamu alko aamulenkillä. Eli mentiin lähipolulle ja patikoitiin pikku puolentoista tunnin lenkki ennen aamupuuroa. Neitillä oli ihan mahoton vauhti, ei mitään järkee päässä hyppäs ihan villinä ees taas, puitten ja kivien yli ja joka paikaan. Välillä hirvitti, että miten siinä oikeen käy mutta niin se vaan hengissä selvis. Vähä löyty vielä kaveruksille luntaki, josta saivat nauttia :)

Mukavat kelit tuolla oli, yöllä nollassa ja päivällä parikymmentä astetta lämmintä. Ja aurinko paisto molempina päivinä.

Nyt on sitte lomat lusittu. Maanantaina oli vielä fysio ja päätin, että vielä kerran käyn, ku olivat tiputtaneet sitä maksua ainaki vähä. Ilmeisesti joku maksukatto tuli vastaan. Tähän asti pitäny maksaa 40 dollaria sielä ja perässä seurannu vielä satasen lasku. Nyt ei tarvinu maksaa ku kaheksan, saa nähä mitä sitte tulee perästä. Vakuutusyhtiö vaihtuu työpaikan seurauksena, joten eipä noita enää kuukauden päästä vois jatkaakaan.
Tiistaina oli vielä Kickbox viimestä kertaa. Toiseen jumppaan olivat jostain syystä ottaneet tuuraajan, vaikka oli puhe että pidän molemmat vielä nyt, mutta sainpahan vähä enemmän vapaa-aikaa viimeseen vapaapäivään. Me on sitte nautittu tytsin kanssa auringosta ja laitettu ruokaa.  Vähän hirvittää jättää tytsi yksin, mutta eiköhän se siihen totu. Ja kaipa minäki totun työntekoon, saas nähä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti