Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

San Elijo Laguunilla ja Cowles mountainilla viikonloppuna


 Olipas taas vauhtiviikko takana. Ja kun viime viikonloppunaki jäi blogis kirjotettu niin nyt on sitte vähä enemmänki juttua. Viikko suju vauhdikkaasti. Kaitsulla oli kiropraktikko maanantaina ja torstaina, joten mä kävin Viivin luona päivällä ja mulla fysioterapia tiistaina. Keskiviikkona aamucycle ekaa kertaa ja torstaina päivällä tuurasin bodyworksiä. Keskiviikkona piti olla joku opetustunti Kaitsun kirossa, jossa piti munki olla mukana mutta kertovat sielä, että muut osallistujat oli perunu joten ei sitä ollukaan... Sen takia piti ottaa tuuraaja jumppaan, joten antavat mulle nyt sitte kiropraktikon tutkimuksen korvaukseksi. Mutta päivät venähti väkisellä iltasella vähä pitkiksi, mutta niin vaan viikosta selvittiin. Torstaina piti vielä leipoo ruisleipää illalla, ku töissä oli nyyttärityylin lounas, johon kaikki toi oman maansa ite tehtyä ruokaa. Oli venäläistä salaattia ja piirakkaa, intialaisia ja kiinalaisia ruokia. Oli kyllä tosi hyvää kaikki!


Neitin kanssa tutkitaan aina päiväkävelyllä tarkkaan noita myyrien koloja. Niita päivystettäis vaikka tuntikausia :)




 Kaitsu oli sairaana yhen viikon ja mä sain saman taudin sitte toissa torstaina. Yhen yön sai valvoa ku ei henki kulkenu yhtään ku nenä täysin tukossa. Muuten tauti meni kohtuu nopeesti ohi. Viikonloppuna otin rennosti kotosalla, laitoin ruokaa ja leivoin. Kaitsu kävi Viivin kanssa San Elijo Laguunilla kävelyllä sillä aikaa. Sunnuntaina haettiin pyörä korjaukselta. Sain vihdoin rikkinäisen kumen korjattua ja vaihteet kuntoon. Takahammasrattaiston vaihto, renkaan vaihto ja vaihteitten säätö makso satasen. Monta sataa halvempi ku Suomessa! Lauantaina käytiin testaamassa Amerikkalaista kebappia.

 Lauantaina käytiin testaamassa Amerikkalaista kebappia. Mulla oli herkullinen rullakebap ja Kaitsulla perinteinen iskender kebap. Oli kyllä tosi hyvää, uskaltaa syödä toisteki :)









Eilen käytiin tutustumassa uusiin maisemiin. Käytiin San Diegon korkeimmalla vuorella, Cowles mountainilla. Harmaa päivä, mutta just sopivasti kerittiin ennen sadetta pois. Ekat pisarat tippu just ku oltiin tulossa autolle.

  Paljo siellä oli porukkaa eikä viittiny Viiviä päästää irralleen. Ja onneks ei päästetty, yks kalkkaro oli ihan polulla vieressä kerällä. Yks juoksija melkein juoksi sen päälle. Sitte piti ootella, että kaveri luikertelee pois tieltä.
 Kauas tuolta näkiki! Komeet maisemat ihan meksikoon asti. Näky San Diegon keskusta ja meri, meijän oma Bläkkäri ja joka suuntaan ympäri San Diegoa. Jotku hullut kiipeili siellä kalliolla ilman mitaan köysiä. Ei ollu etes kova nousu tuonne, 45 minuuttia meni ylös, polku kiemurteli ees ja taas, joten ei ollu liian jyrkkä nousu. Kotosalla sitte syötiin, käytiin pikkunen iltalenkki Viivin kanssa. Lenkki jäi lyhkäseksi ku sato, välillä tuli vettä vaakatasossa kun oli kova tuuli. Vähän niin ku Suomen syysmyrskyssä. Mutta ei onneks kovin paljoa tullu kerrallaan, joten ei pahasti kastuttu. Illan päätteeksi käytiin vielä leffassa! Jopas kerkeski tekeen paljo asioita taas päivän aikana :) Tänään käytiin sitte tytsin kanssa juokseen Noksulla, kun eilen ei päästy irralleen ollenkaan märän kelin takia. Ja kohta ois tarkotus suunnata Coronaadoon pyöräileen! Ja sitte taas uutta viikkoa kohti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti