Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Juhannus picnikillä!

 Pari viikkoa onki menty hiljaiseloa. Ihan vaan kotosalla viikonloppuna. 

Arkisin päiväkävelyllä harrastetaan lempilajia, myyrän kolojen vahtimista. Yhtenä päivänäki neitin nenä oli kymmenen sentin päässä ku myyrä nuuskutti kolostaan, että mikä täällä haisee. Ei meinannu hoksana ylimäärästä kuonoa, mutta kun hoksasi ni rupes lenteleen multa ja kolo meni tukkoon. Eivät tykkää ylimääräsistä kuonoisto koloissa, se on testattu moneen kertaan. Eikä neiti tykkää ku nakkelevat multaa nenälle :)
 Suomessa juhlittiin juhannusta pari viikkoa sitten. Me jätettiin Suomitalon juhannusjuhlat tällä kertaa välistä ja käytiin lauantaina koiranbeachillä ja Mission beachillä picknikillä. Uinti jäi tällä kertaa vähemmälle, pari kertaa haettiin palloa mutta jostain syystä neitiä kiinnosti enemmän luuhata pitkin rantaa syömässä kaikkee mahollista. En etes tiiä mitä se sieltä löysi. Jätettiin se kahtelemaan ja käveltiin vaan eteenpäin. Ei kiinnostanu tytsiä yhtään mutta sitte lopulta hoksas, ettei oltukaan siinä vieressä. Katottiin sitte kaukaa ku neiti koitti hakee meitä siitä läheltä, välillä juoksi korkeemmalle nyppylälle tähystään, että näkyykö ja siellä se vaan kahteli ja ootteli, että tullaanko takas. Lopulta lähti meijän jälkeen ja monta ihmistä piti käyä nuuskimassa ennen ku löysi meijät. Ja kyllä oli vihanen tyttö. Vaikka meijänhän se piti olla vihasia ku ei kerran kiinnostanu tytsiä tulla mukana. Se oli sitte lyhyt reissu rannalle eikä tarvi ihan heti mennä uudestaan ku kerran pitää ruveta höpöileen siellä.

Sitte siirryttiin toiseen paikkaan ottamaan arskaa ja syömään eväitä. Kaupan salaatti, johon paistettiin kanaa kaveriksi. Hyvää oli. Siinä meijän juhannuseväät.





Ens viikolla taas normi viikko töissä ja kotosalla.
Cycle tunteja tuurasin viime viikolla ja ens viikolla ois kans joku tunti omien lisäksi. Siinäpä sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti