Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Ocean Beach ja La Jolla

 Pari viikkoa sitten käytiin kävelemässä Ocean Beachillä. Kävellen ei oo siellä kulettukaan. Koirarannalla käyty kyllä ja ajettu ohi, mutta nyt päätettiin pysähtyäkin. Paljo oli rannalla ihmisiä, vaikkei aurinkokaan paistanu ja lämmintä oli vähä yli 20. Käveltiin tuon pitkän laiturin päähän. Siellä porukka kalasteli laiturilta ja joku hullu uimari ui siellä keskellä merta ihan yksikseen.

 Mukavia putiikkeja siellä oli ja paljo antiikkiliikkeitä. Sitte käytiin syömässä. Jättiannos sipulirenkaita, ranskalaisia ja mustekalarenkaita mulle ja hampurilainen Kaitsulla. Ja herkullinen salaatti alkuun. Sillä jakso taas.

 Viime lauantaian suunnattiin La Jollaan pitkästä aikaa. Rannalla oli aivan hirveesti porukkaa, mutta keskustasta löydettiin parkkipaikka tosi näppärästi ihan lyhyen matkan päästä rantaa.
 Viivillä oli taas hommaa ku se vahti rantahietikossa asustavia oravia. Neitin lempipaikka taas :)



 Tällä kertaa ei näkyny paljo hylkeitä rantahietikolla ja rannalle vielä reittiki oli suljettu remontin takia.

 Puiston kautta kierrettiin katteleen vielä vähä keskustaa ja ettimään ruokapaikkaa. Vanha tuttu leipomokahvila löydettiin ja herkullinen salaatti ja kasviskanapaistosta. Oishan siellä ollu paljo shoppailupaikkojaki, mutta Viivin kanssa ei niitä viititty paljo kiertää. Sitte nukuttiki tytsiä oikeen makeesti kotona! Iltasella tuli vielä naapurit kyseleen kylään, joten istuttiin ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen iltaa täällä :) Ja vielä ihan amerikkalaisen pariskunnan kanssa. Mukavaa oli, seuraavaks ois tarkotuksena kutsua ne kylään maisteneen Suomiherkkuja, kunhan ens kuussa jään taas kotiin ja on aikaa laittaa ruokaa enemmänki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti