Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 7. marraskuuta 2015

Rannikkoa pitkin Eurekaan ja Florenceen!

 Moottoritiet jätettiin taakse ja suunnattiin pienempiä teitä vuorten yli kohti rantatietä. Komeet järvimaisemat ja pieniä järvenrantakyliä vaikka kuinka. Ennen rantatietä pysähdyttiin vielä järven rannalle (pahasti kuivuneelle) evästelemään.
 Rantatiellä maisemat vaihteli isoista punapuista merenranta maisemiin ja isoihin kallioihin. Lopulta saavuttiin seuraavaan yöpaikkaan, Eurekaan. Siellä taas tuttuun tapaan tytsin ruoka ja lenkki ja sitte ite hotellin vieressä olleeseen Maria Callender's leipomo ravintolaan syömään. Salaattipöytä ei ollu kummonen, mutta keitot sitäki herkullisempia! Chilikeittoa aivan ihanaa täyteläistä perunakeittoa. Kaitsu söi lihapataa ja hyvää oli sekin. Ruuan kruunas sitruunatorttu, nam! Sitte oltiinki jo valmiita unten maille!
 Seuraavana päivänä lenkit ja herkullinen hotellin aamiainen ennen ku lähettiin jatkamaan matkaa. Ilma alko jo kylmenemään, joten sai kaivella vaatetta päälle ja sanoo heippa hellemekoille... Matka alotettiin tutustumalla Eurekan keskustaan. Komee vanha talo, nykyään toimi yksityisclubina, joten sisälle ei päässy, mutta ihasteltiin sitä ulkoa.  Käveltiin parin korttelin mittainen keskusta-alue ja ihasteltiin lisää vanhoja taloja ja pyörähdettiin satamassa ennen ku jatkettiin matkaa.



 Seuraavassa kylässä käytiin kurkkimassa rantakallioita ja majakkaa.

 Trees of Mysteryssä oli isot puuveistokset ja hienoja punapuisia esineitä kaupassa. Olisi siellä ollu joku maksullinen polkukin, mutta jätettiin se välistä.
 Kova istuminen oli neitillä, kun noilla mäkisillä ja mutkasilla teillä ei saanu oikeen nukuttua niin ku yleensä aina muuten tekee.
 Illalla saavuttiin sitte taas seuraavaan yöpaikkaan, Florenceen. Hotelli joen rannalla, hienosti näky kylän valot.Neiti ei halunnu kävelylle kunnolla lähtee, joten ei muuta ku nukkumaan ja aamulla uus yritys!

Sitte taas aamupala hotellissa ja kurkkaus Florenceen.

1 kommentti:

  1. Tosi mielenkiintoisia postauksia, löysin blogisi vasta nyt mutta taidanpa jäädä seurailemaan :)

    VastaaPoista