Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 26. marraskuuta 2015

Elämää Redmondissa!

 Perillä Redmondissa saatiin elää vähän retkitunnelmissa. Eli perillä oltiin torstaina ja omat tavarat saatiin vasta tiistaina, joten kotimatkalla piti käydä hakemassa ilmapatja ja peitto, jotta pärjättäis seuraavaan viikkoon. Omat tyynyt ja viltti ja lakana sekä kattila ja muutama lautanen meillä onneks olikin mukana, joten niin vaan selvittiin hengissä retkeilystä. Alussa oli vähän pitkät päivät, kun ei ollu nettiä eikä etes tuoleja missä istua. Onneks oli lukemista kuitenki :)

Porukalla totuteltiin viileyteen ja ihasteltiin hienoa ruskaa. Iso muutos San Diegon jälkeen, mutta suomalaisittain ihan tutut kelit.


 Neitin mielestä asuinpaikka on maailman paras, päivät omien tavaroitten tulemiseen asti meni aina vaan luuhatessa ja ulos halutessa. Ja uloshan houkutteli tietenki oravat... Niille piti ja pitää edelleen huutaa, haukkua, kiljua ja uikuttaa niin että saa hävetä silmät päästä.... Jospa tuo joskus rauhottuu, noita tuossa pihassa kuitenki näkyy monta kertaa päivässä :)

 Ensimmäisenä viikonloppuna käytiin kurkkaamassa Bellevuen keskustaa ja puistoa. Ja tietenki tutustuttiin paikallisiin puistoihin ja lenkkipolkuihin. Valitettavasti neiti ei voi olla irti oikeen muualla ku koirapuistossa ja nyt kun aina vaan sataa, niin ei oo käyty sielläkään sotkemassa. Onneks tytsille riittää tuo lähipuisto ja oravien hajujen perässä meneminen päivisin. Iltasella onki pimeetä, joten sillon ei irrallaan vois olla muutenkaan. Täällä päivä on lyhempi ja pimeä tulee aikasemmin. Ja pimeetä on päivisinki, ku aurinkoa ei ole nähty kun pieninä hetkinä sillon tällön. Mutta nyt saa kerranki löhötä sohvalla ja nauttia kynttilän valosta, varmaan jouluki tuntuu pitkästä aikaa joululta, kylmää ja pimeetä 30 asteen helteen sijaan :) Neitilläki vähän totuttelua tähän viileyteen. Paksummalla petillä nukkuu pienellä kerällä ja mielellään nukkuu peiton olla. Turkin tuuhentumista ootellessa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti