Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 15. joulukuuta 2015

Syysmaisemia

 Jostain syystä aika katoaa täällä nopeemmin ku San Diegossa, joten kirjottelu tahtoo jäähä vähälle... En tiiä viekö nuo pitemmät päivälenkit kaiken ajan vai missä vika, kun tuntuu ettei kerkee olla koneella ollenkaan enää! Jouluki jo ihan ovella.

Kuukaudessa on maisemat vähä muuttunu, enää ei ole puissa lehtiä, mutta nautitaan ruskasta nyt muutaman kuvan verran vielä :)

Seattlen puolella käytiin kurkkaamassa isoa koirapuistoa ja käveltiin samalla puiston reunaa lahdenrannalla. Sattu kerranki sateeton päivä, joten luontokin pääsi vaihteeksi oikeuksiinsa. Pääasiassa syksy on menny sateesta nauttiessa, mutta muutama sateeton päiväkin sattu matkan varrelle.


 Yhtenä sateisena päivänä käytiin tutustumassa Twin Peaksin maisemiin North bendissä. Käytiin kahvilla sarjasta tutussa kahvilassa/dinerissa. Twin Peaks kyltille ei päästy, kun tie oli poikki joen tulvimisen takia ja tuo hieno Snoqualmien vesiputous ei tuolta sateen ja vesihöyryn keskeltä näkyny. Pitää käydä toiselle kertaa  :)



 Yhtenä viikonloppuna käytiin Seattlessa Kerry Parkissa ihastelemassa maisemia vähä korkeemmalta. Hienosti tuolta näki koko kaupungin ja sen, miten vesi ympäröi melkeen joka suunnasta kaupunkia. Toisella puolella on lahti ja toisella meri ja siltaa pitkin kaupunkiin yleensä ajetaan, jos ei kierrä pohjoisesta maata pitkin. Isot ruuhkat tuolla sillalla onki nyt, ku melkeen joka viikonloppu siellä on tietyö menossa ja vaan pari kaistaa käytössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti