Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 5. tammikuuta 2012

Ananaskuuria kivikauden dieetin mietinnän lomassa PT asiakkaita odotellessa

Kuvittelin jo eilen kirjottaneeni jotain, mutta ilmeisesti se jäi sitte julkaisematta. No eipä hätää, uus yritys.
Uusi vuosi alko jälleen kerran ananakuurilla, jospa ne viime vuoden moskat taas puhdistuu elimistöstä sen avulla. Ja samalla saa toivottavasti reippaan alun uuden vuoden syömisiin, jos vaikka tuosta kinkku-suklaa kierteestä pääsis vähitellen eroon.Kilojakin tainnu kertyää joulun herkuttelun seurauksena, mutta jospa neki tästä vähitellen karisee. Toivottavasti ainakin.

Jumppien harjoittelussa meinannut olla vähä stressiä, vaikka miten hyvissä ajoin yritin alottaa. 4 erilaista jumppaa pitäis kehitellä, ja harjotella ens viikoksi. Teettää vähä työtä, varsinki aerobisten juttujen tekeminen. Jospa ne siitä... Huomenna suunnistan kotipuoleen jänismetsälle, joten siellä harjottelu jää kyllä olemattomaksi.Sitte sunnuntaina viimenen pinnistys jumppia.

Asiakkailla ois edessä kuntotestejä. Muutamasta asiakkaasta joutuu luopumaan, aikovat pärjätä omin voimin jo. Sitte pitäis keksiä jostain uusia. Jospa nyt muutaman vielä haluaa jatkaa. Pitääpä kysellä tänään.Ja siitä tulikin mieleen, että ne ilmotukset on edelleen viemättä ilmotustauluille. Nettisivut toimii kuitenki, vielä niissäki riittää säätöä, mutta ei oo kerenny niihin nyt oikeen perehtymään. Ehkä sitte joskus:)

Luin muuten tuossa loppuvuoden FIT-lehdestä kivikauden diettistä. Tai oikeestan elämäntavasta, jota suositeltiin kokeiltavaksi kuukauden ajan. Siinä syödään kasviksia ja lihaa, siis sitä, mitä itse pystyis keräämään/metsästämään ja jätetään sokerit, viljat, einekset yms. pois. Hieman pisti silmään se, että maitotuotteet oli kielletty, mutta voita käsketttiin käyttämään ja toisaalta taas tiettyjä öljyjä välttämään. Mistähähän se kivikauden ihminen sitä voita on saanu? Kysyn vaan....Liikunnaksi suositeltiin pitkä kävelylenkkejä ja muuta rauhallista liikuntaa.  Ja juoksulenkin pyrähdyksinä, niin kuin kivikauden ihmisetkin ovat tehneet metsästäessään ja liikkuessaan. Taitaa multa jäätä kokeilematta, en noin rauhalliseen liikuntaan kykene:) Stressin välttäminen ja hyvin nukkuminen kuuluivat asiaan myös. No, noiden kanssa ei yleensä oo ongelmia. Mutta kokeilkoon ken tahtoo, esimerkkinä käytetty henkilö tuntui saaneen paljon tuon elämäntavan ansiosta, sekä fyysistä, että henkistä hyvinvointia. Minä voin hyvin, jos vähennän hiilareita, mutta pää ei vaan tahdo aina haluta tehdä niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti