Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 17. tammikuuta 2012

Uusia tuulia jumppiin & polvivammoja

Taas katosi viikko tästä välistä. Mihin se aika oikeen katoaa? Jumpat vähenee, mutta eilen kyselin uusia kuvioita, saas nähdä tuleeko niistä jotain. Toisaalta onhan se kiva, että on vapaa-aikaa, mutta ku on tottunu menemään koko ajan ni ei osaa olla enää tekemättä mitään. Ja ku jumppien veto vaan on niin kivaa:)

Fit Farmin ruokavalioonkin tutustuin just. Ei kyllä pahemmin poikkea mun normiruuasta, joten siinä mielessä siinä ei ole mitään uutta ja ihmeellistä. Siis toimiva:) Tosin omissa syömisässä on edelleen vähä petrattavaa. Mutta jospa neki tästä vähitellen...

Tänään ei olis ku yks ainoa jumppa vedettävänä. Eilen ei ois ollu yhtään, mutta tuurasin yhtä kuntojumppaa, kun oma jumppa oli peruttu. Tuurauksia on nyt ollu tarjolla yllättävän paljo, vissiin flunssa-aaltoa liikenteessä. Itelläki oli viikonloppuna väsyny olo ja kurkku kipee, mut se meni onneks ohi kevyellä levolla. Jospa se ei iskekään.

Sitä oon ihmetelly viimeaikoina, että tosi monella tuntuu olevan polvessa nivelrikkoa ja rustovaurioita. Melkeen jokainen asiakas on saanu apua kuntosalista. Itelläkään ei polvi oo vaivannu sen jälkeen, ku alotin jumppien vetämisen. Eli liikunta auttaa, uskokaa vaan! Pitää vaan tietää mitä tekee. Kantakalvontulehdus on onneks itelläki vähä hellittäny, tahtoo taas laiskusta jokapäiväseen venyttelyyn, ku tuntuu, ettei niitä varpaita jaksa kiskoon joka ilta:) Mutta tehokkaan venytyksen ortopedi anto, jospa sillä välttyy leikkauksesta. Vielä ku sais pohkeen liikkuvuutta vielä vähä lisättyä...

Viikonloppuna sain jopa tehtyä firmat tilinpäätöksen ja matkat laitettua exceliin. Tosin jotain pitää vielä tarkistaa, että missä sitä oikeen tulikaan ajeltua. Jos nyt täyttäis sitä vaikka viikkotasolla, kun vielä muistaa, että missä kaikkialla sitä kävi. Kalenterihan sen kertoo, vaan seki oli eri paikasa ku minä viikonloppuna. Ens viikonloppuna Opistolla ideapäivää, kuntosalituurausta ja vieraita. Siinäpä se sitte onki, huomenna shoppailemaan äitin kans, torstaina jumpat ja perjantaina Nucleariin KISS bileisiin, tai siis Paul Stanleyn synttärithän ne on:) Sinne vaan kaikki KISS fanit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti