Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 10. tammikuuta 2012

Fit farm mietintää ja tehokasta luotoliikuntaa

Uusi viikko, uudet kujeet. Tällä viikolla 8 jumppatuntia, yks takana, loput eessä. Ois ollu tarjolla vielä pari tuurausta, mutta arvelin, että näin alkajaisiksi ei välttämättä kauheen fiksua vetää itteensä ihan loppuun. Varsinki ku tänään on uus jumppaputki eli eka tunnin askellusta ja siihen perään tunnin lihaskunto. Ja sitte kolmantena vielä näitten yhistelmä. Reipasta ilta siis tiedossa:) Huomenna ois sitte jumppavapaapäivä, mutta sillon tavataan taas yhen asiakkaan kanssa. Kova kuuntelu noissa jumpissa taas, kun ei oikeen livenä oo kerinny harjotteleen. Jospa se siitä. Pidetään peukkuja, että mankka ja levyt pelaa kunnolla, eilen piti ottaa puhelin käyttöön, ku ei levy suostunu toimiaan soittimessa niin ku ois pitäny...

Muuten tämä vuosi jatkuu sen ananaskuurin voimalla. Tai osittaisella, aamupäivä suunnilleen kuurin mukaan, illalla ihan normiruokaa sen kummemmin hiilareita aattelematta. Mutta aamupuuron oon jättäny vielä pois. Viikonloppuna tai oikeemmin lauantaina tuli stressissä syötyä vähä liikaa leipää ja muuten hiilareita, eli niitä pitäs nyt koittaa taas karistella pois. Mietin, että noin uteliaisuudesta pitäis varmaan kokeilla sitä Jutta Gustafssonin diettiiäkin, siis tuosta Fit Farm jutusta kyse. Asiakkaat siitä monesti kyselee, ja en osaa sanoa mitään tuon toimivuudesta, kun en ole sitä itse testannu. Ehkä sitä sitte seuraavaksi:)

Viikonloppuna tuli muuten testattua, miten tehokasta on rämpiä lumisessa metsässä. Ei tullu lepopäivää, kun tallusti muutaman tunnin metsässä, jossa lunta nilkasta polveen välillä. Reidet meinas olla vähä muusia ja paita ihan märkä. Tehokasta hyötyliikuntaa:) Lumikenkiä en vielä testannu, isälle ostin semmoset joululahjaksi, pitänee nitä iteki testailla jossain vaiheessa vielä. Tuossa muuten vielä yks lumipeto jolta ei virta ihan heti lopu hangessakaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti