Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Juoksua hiihdon tilalle


Johan se kevät vihdoinki rupee saapumaan tänneki! Sukset joutu kesäteloille ja juoksukausi avattu taas eilen ja tänään. Saas nähä millon kantapäät hoksaa, että laji vaihtu ja rupee kiukkuileen. Jospa ne ei hoksaakaan:) Vähä ruosteiselta tuo juoksu taas tuntuu, mutta syke kertoo, että kunto on parantunu taas talven aikana. Kaikki kunnia hiihdolle, lihaskuntotunneille ja kuntocombatille! Siinä lääke kunnonkohotukseen:) Ja suosittelen myös katon tekemistä, kyllä siinäki kunto kohoaa:) Lautakattoa tuli tehtyä perjantaina, kummasti tulee tasapaino testattua telineillä keikkuessa ja katolla riekkuessa.

Tällä viikolla saa vähä hengähtää, uudet ohjelman on nyt sisäänajettu ja tuntuvat ihan hyviltä vielä ainaki:) Kahvakuulaohjelmaa pitäs ruveta kehitteleen seuraavaksi. Lauantaina tuli päivä heiluttua kahvakuulakoulussa. Kyllä meinas kahdeksan tunnin riehumisen jälkeen tuntua jo käsissä ja hartioissa, että kuulaan on heiluteltu:) Mutta täytyy tunnustaa, että kun oon suhtautunu vähä epäillen kahvakuulan monipuolisuuteen, niin kyllä sillä vaan saa tehtyä kaikkea jännää. Eikä paikat juminu kuitenkaan sen enempää, eli eilen vedettiin kuntocombat täysillä ja sen myötä lähti viimesetki hartiajumit pois.

Tällä viikolla pitäis kehitellä vielä gymstickin näytetunti, muokkausjumppa, veroilmotus ja tapailla asiakkaita. Siinäpä taas tämä viikko vierähtääki nopeesti, ens viikolla jo vappu, mihin tämä aika oikeen häviää!

Mutta nyt päivällisen kimppuun, kuhaa ja punajuurilaatikkoa, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti