Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 26. lokakuuta 2013

Halloween tunnelmia!

Niin se viikko vierähti perjantaihin. Neitin kanssa totutellaan taas kotielämään. Se meinaa välillä, että mulla ei oo käskyvaltaa. Yhtenä päivänä se pisti haukkuen vastaan ku koitin komentaa sitä keittiöstä pois. No, jospa tämä määräysvalta tästä vielä kääntyy oikeeksi :) Ja kuitenki nytki tytsi mötköttää tossa mun jalkojen juuressa joten kai se tykkää ku äiti on kotona.

Eilen saatiin juhlistaa halloweenia vähän etukäteen Nokian järjestimässä pippaloissa. Oli ruokaa, juomaa ja bändi ja lapsille kummituskujaa karkkien ja kurpitsojen kera ja pomppulinnoja, karuselleja sun muuta mukavaa. Mukavat juhlat oli, jos nyt noita voi mukaviksi sanoa :) Jonku verran oli pukeutuneita aikuisiaki paikalla. Oli kiva nähdä kaikenlaisia asuja. Mulla ajanpuutteen vuoksi jäi tuo pukeutuminen tuohon hattuun, ku ei yhen päivän aikana ihan mahottomasti kerkenny mielikuvitus sykkiä, mutta jotain kuitenki :) Ja ku nuo noitatukkaki on jo omasta takaa :)

 Tästä kuvasta näkee kummituskuvassa kulkevat kummituksetki... Kummituskujassa oli oikeen liikkuvia pelottavia otuksiakin. Ja vähä videota.


Viime yönä neitiä piti käyttää ulkona ja kotiportailla palatessa törmättiinki sitte kojoottiin. Se ei ollu ku parinkymmenen metrin päässä tiellä, jäi vaan tuijotteleen meitä ja lähti sitte yhtä rauhallisesti takasin samaa reittiä. Neiti päätti herättää korttelin haukkumalla ja murisemalla. Vielä sisälläki sitä raukkaa pelotti ja se haukahteli vielä 15 minuutin päästäki ja tuijotti ovea. Luuli raukka vissiin, että kojootti seuraa sisälle asti... Eli taitaa olla tuo kojootti mille se välillä haukahtelee yöllä ja mikä kävi tekemässä kesällä pari kertaa kakkaläjän meijän portaille. Saas nähä miten rohkeeksi se rupee. Mutta eipä tuota öisin pahemmin tuolla ulkona tuu liikuttuakaan.

Viikonlopun suunnitelmatki on vielä ihan auki. Kaitsua varoteltiin taas viikonlopputöillä...



Nii ja tuota halloweenia täällä näkyy vähän siellä täällä. Mutta yllättävän vähän. Mä kuvittelin, että täällä on kurpitsoja joka pihassa mutta täällä on vähä on off meniniki, joko hirveesti koristeita tai sitte ei ollenkaan. Pääasiassa talot on ihan koristelemattomia, mutta kyllä noita ääripäitäki löytyy :) Tässä yksi piha pimeässä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti