Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 1. lokakuuta 2013

Suomen reissu kolkuttelee jo ovelle!

Niin se vaan viikko vierähti. Iskä saatiin kotiin ja vastaanotto oli niin ku arvata saattaa hännänheilutusta ja iloa :) Hienosti sain ajettua pimeellä lentokentälle. Mukavan hiljasta oli, poistullessa varsinki, ilta kun oli. Kaitsuki sai lomailla monta päivää, tänään vasta töihin. Ja neitiki on ainaki vielä ollu ihan kiltisti, vaikka ollaan kaksin kotona. Tassut sitä raukkaa meinaa vähän vaivata, molempien etutassujen anturoissa on halkeama. Välillä nilkuttaa, ilmeisesti noitten anturoitten takia. Toisen halkeama on aika syvä.

Torstaina käytiin vähä shoppailemassa, perjantaina suunnattiin sitte Enchinitas nimiseen paikkaan meren rannalle. Vanhojen autojen kauppaa ja muita putiikkeja sattu matkan varrelle. Löytypä Kaitsulle vielä nimikko tuotesarjakin :) Kiertelyn jälkeen suunnattiin taas Rock Bottomiin, tällä kertaa kokeiltiin La Jollan versiota. Ja ihan yhtä herkullista ruokaa tuollaki oli. Octoberfest tunnelmissa syötiin makkarapastaa ja makkaralautanen perunakakkaroilla. Herkullista!

Lauantaina käytiin vielä nappaamassa loput tuliaiset Old Townista. Ja Carmelissa shoppailtiin kans vähä. Sunnuntaina lorvailtiin ihan kotosalla. Nyt pitäis sitte jaksaa leipoa leipää parina päivännä Kaitsulle varastoon, pestä pyykkiä, siivota ja pakata. Siinäpä sitä tämä ja huominen meneeki. Keskiviikkoaamuna onki aikanen herätys, lento lähti jo kuuden jälkeen.

Vielä riittää lämmintä päivisin, yöt ja sitä myötä aamut ja illat alkaa täälläki viileneen, 15 alkaa olla aamulenkin lämpötila, vaikka päivällä lämpö kipuaaki vielä melkeen kolmeenkymmeneen. 






Lauantaina oli myös kylpypäivä. Neiti on tuttuun tapaan vahtimassa, että josko pääsis vähä lurpsimaan ihoa ja vettä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti