Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 28. lokakuuta 2013

Viikonloppuvisiitti San Clementessä

Maanantai taas. Pitäis opetella normirytmiin eli ruveta jumppien lisäksi lueskelemaan tuota opusta. Pilates ja zumba takana tältä päivää. Lihakset oli kadonnu johonki loman aikana, ei tahtonu pilateksesta tulla mitään ja ku tuo kumma reisivaiva kiusaa juoksua ja zumbailua niin ei hyvä. Mutta pakko kai sitä on jotenki taapertaa taas eteenpäin. Tänään sato vettä, joten olin laiska ja menin autolla jumppaan. Kun ei tuossa pyörässä ole minkäänlaisia rapasuojia ja kumitki on niin sileet, ettei viiti sateella pyöräillä. Pitäis kokeilla vaan.

Lauantaina ajeltiin n. 80 kilsan päähän San Clementen kaupunkiin. Semmonen espanjalaistyylinen kaupunki, aika hiljaselta tuo vaikutti. Käytiin käveleskeleen rantapolkua tuolla laiturilla. Vilposta oli, kun oli ihan pilvessä ja parikymmentä astetta vaan lämmintä. Syksy on saapunu tänneki mun loman aikana :) Junarata meni näppärästi polun ja rannan välissä. Nähtiinpä itse junakin muutamaan kertaan.







Vielä jokunen kukkakin näkyy jossain :) Surffareita tuolla rannalla näky ja jonku verran porukkaa picnikillä, kylmästä säästä huolimatta. Porukka istuskeli retkituolissa vilttien alla :) Laiturille ei saanu koiria viedä, joten me ooteltiin neitin kanssa taas rannalla.






 Kotimatkalla pysähdytiin San Marcosissa hakemassa intialaista ruokaa India Princess ravintolasta. Oli kyllä parasta intialaista mitä minä oon syöny. Ei kyllä hirmu montaa kertaa oo tullu intialaista syötyäkään. Kaitsuki sai uuden ehokkaan tulisimpien syötyjen ruokien joukkoon :) Vielä saa huomenna herkutella sillä, kun oli niin iso annos.


Sunnuntaina käytiin kattomassa Gravity elokuva. Oli kyllä aika pelottava omalla tavallaan, mutta ihan hyvä. Sanda Bullock leijaili avaruudessa koko elokuvan ajan :)
Kaupan kautta kotiin ja grilli tulelle. Ribsejä ja kasvis- ja perunanyyttejä. Hyvää oli !

Mutta nyt tarvii tarttua tuohon kirjaa, että saa vähän luettua ennen jauhelihakastikkeen tekoa. Lauantaina ois illanistujaiset yhen suomalaisen luona. Pitäis keksiä jotain evästä sinne viemisiksi. Jos vaikka kaivelis Suomireissulta saatua piirakkakirjaa, jos sieltä löytyis jotain mitä vois kokeilla tehä. Muuten ei mitään uutta tällä suunnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti