Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 7. tammikuuta 2014

Taas uusi viikko. Lauantaina käytiin shoppaileen keskustassa Horton Plazalla. Siellä oli luistelurata. Kyllä vielä on amerikkalaisilla vielä vähä opettelua tuossa luistelussa :) Ois pitäny käydä ite näyttämässä parit piruetit ja hypyt tuolla :) Mutta jätettiin kuitenki välistä. Shoppailun tuloksena tarttu mukaan yhet jumppahousut ja pari paitaa. Eikä keritty kaikkia paikkoja kiertää kun piti keretä syömään ennen kotiinlähtöä.


 Käytiin syömässä paikassa, jota kehuttiin hyväksi salaattipaikaksi. Ja herkulliset salaatit oliki! Ja isot. Panini otettiin puoliksi, seki oli tosi hyvää. Mulla taas kerran kana ceasar ja Kaitsulla oli joku pihvisalaatti. Kyllä niillä sai mahan täyteen ja vähä jäi kotiin viemisiksiki :) Kiva tunnelmallinen paikka oli. Ja oltiin ensimmäiset asiakkaat, vaikka oli happy hour menossa.


 Sunnuntaina Kaitsu lähti käymään autonäyttelyssä ja minä shoppailin sillä välin Carmel Mountainilla. Hienoja autoja tuolla oli ollu, suunnilleen kaikki maholliset merkit näytillä. Tuo volvon S60 farmari näyttää kivalta, sitä vois miettiä itelleki, jos joskus pääsee tuosta entisesta autosta eroon. Kelpais mulle tuo sininen urheiluautoki, mutta siihen ei oo varmaa, vaikka täällä autot on paljo halvempia ku Suomessa. Autolle palatessa Kaitsu törmäsi omaan joogaansaki :) Ja mun mukaan tarttu tällä kertaa kengät. Ei ihan semmoset ku mitä hain, mutta jospa noilla pystyis näillä puolivälikeleillä käveleen kuitenki. Nyt on monta päivää ollu tosi lämmintä, tänään oli aamullaki poikkeuksellisesti 15 lämminta ja päivällä nousee reippaasti yli 20. Ei oo kuulemma perustalvikelit tämmösiä, saas nähä millon se taas jähtyy. Tällä viikolla piti vähä viiletä, saas nähä miten paljo.

Kova astioitten ja pussilakanoitten ettiminen on käynnissä. Vaikeita valintoja :) Ja ruuaksi tarttis tehdä fetalihapullia, ei puutu kuin se hyvä ohje, mikä meillä suomessa oli....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti