Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Toinen päivä Torrancessa

Sunnuntaiaamuna minä menin salille crossaileen ja Kaitsu kävi neitin kanssa lähipuistossa. Sitte päästiin nauttimaan aamupalaa. Hotellin altaalla kurre katteli meininkiä uteliaana.





 Herkkuaamiaisen jälkeen lähettiin kotimatkalle. Käytiin tosin vielä Venice beachillä lähellä Losia nauttimassa rannasta. Sopivasti sattu satamaan vähä vettä niin ei ollu pahemmin porukkaa. Neiti oli kiinnostunu vaan puluista ja lokeista. Poikkeuksellisesti tuolle laiturille pääsi tytsikin! Mutta hiekalle ois neitin mieli halunnut...



 Rannalta käveltiin Venicen kanaaleille. Oli tosi kivannännäkösiä kanavia ristiin rastiin ja taloja siinä varrella. Siltoja oli kanavien yli joka välissä, joten tuola oli kiva kierrellä.

Joku haikaraki oli erehtyny luulemaan itteään puluksi ja töllisteli muitten lintujen kanssa langalla :) Eikä Viivi tykänny yhtään, ku ei päässy ajamaan niitä lintuja pois...


 Kotimatkalla ajettiin Pacific Hw:tä ni nähtiin maisemia ja kahvitauolla pysähdytiin taas puistoon ja sitte taas tutun Redondobeachin vierestä kotia kohti!

Tässä muuten videoita edellisen päivän Redondo Beach reissulta. Kävelyllä, tauolla ja laiturilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti