Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 3. tammikuuta 2014

Viikonloppua ootellessa

Uusi vuosi on lähteny käyntiin reippaasti. Eilen kävin pitkän pyörälenkin, pari tuntia, 42 kilsaa. Olipas mukavaa pitkästä aikaa. Ei oo varmaan kuukauteen tullu käytyä pyörälenkillä tuon käden ja tuulien takia. Oishan tuota voinu pyöräillä pitempäänki, mutta ehkä seuraavalla kerralla sitte taas.  Iltapäivällä vuorossa oli siivous. Tänään sitte taas bodyworks ja zumba. Ja aamulla neitin lenkki, jossa näky vähä erilaisia koirakavereita tällä kertaa :) Iltapäivä onki sitte laiskottelupäivä, perjantaiseen tapaan. Tosin pitäs koittaa löytää jostain astioita ennen ku Suomivieraat tulee. Auto tuli jo vaihdettua vieraita varten, vielä astioita ja jotain petiksi sopivaa tarvittais pariksi yöksi.

 Ja ei pidetä porukkaa jännityksesssä tämän pitempään. Uusi perheenjäsen on siis BMW X1. Melkeen uusi, edelliset omistajat oli ajanu sillä vaan reilu 500 mailia eli 800 kilometria. Vielä ei oo tullu ajoa kokeiltua, mutta ihan mukava tuossa on istuskella kyytillä ainaki. Ja nyt on takaovet ja neitille vähä enemmän tilaa takakontissa.

Ja jouluki meni jo. Huomenna pitäis heittää kuusi ulos. Täällä keräävät jo aikasin nuo kuuset pois, ei ootella loppiaiseen. Ja melkeen kaikki on hävittäny jo jouluvalot ja koristeetki pois. Meillä joulutähtiki kuolee jo, kerkes vissiin kuivahtaa liikaa välissä. Ei musta noittet kukkivien kukkien hoitajaksi ole. Tarvii hommata vaan viherkasveja, kaikki muut kuolee...

Perjantai menossa. Viikonlopun suunnitelmat on ihan auki mutta eiköhän sitä jotain keksitä. Jos vaikka käytäis kattoon hobitti. Uutena vuotena käytiin kattomassa Frozen elokuva. Ihan hyvä piirretty seki :) Mutta nyt alkaa oleen taas neitin päivälenkin aika eli lähinyppylä ja sen pupuset kutsuu taas!

 Tässä muuten uuden vuoden pizzaa. Herkullista! Maistuis äitille ainaki :)

Ja tässä eiliseltä illalta. Neiti piti tuijotuskilpailun jouluporon kans kunnes simahti kuono mun tossussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti