Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 11. marraskuuta 2014

Muotia ja patikointia


 Niin saatiin iskä kotiin reissusta, väsyneenä, mutta onnellisena :) Yllättäen neitiki oli hyvin onnellinen iskästä taas :) Iskän tuloa valmisteltiin Joululahjoja pakkaamalla. Onneks oli yksi karvanen tonttu apuna, varmasti löytyy ainaki karvoja paketeista, jos ei muuta :)

Muuten viikkoon ei mitään ihmeitä sisällykään. Yhen jumpan antoivat toiselle, joten nyt on maanantaisin vapaata eikä tarvi ajella ku kahtena päivän 15 kilsan päähän jumppaileen. Voipahan sitte tuurata tarpeen mukaan tossa lähellä.

Viikko oli jo vähä viileempi, reilua kahtakymmentä päivällä ja yöllä jo kymmenen puitteissa, mutta viikonloppuna riitti vielä hellettä yli 30. Lauantaina käytiin koeajamassa Miniä. Se oli kyllä yllättävän mukava kulkupeli! Samalla kierrettiin yliopistoalue ympäri autolla ja käytiin kurkkimassa Fashion Valleyn sisältöä. Hienoa kauppoja hienojen hintojen kera. Olihan siellä hienoja vaatteita ja laukkujaki, mutta vähä mun budjetin yli :) Disneyn kaupassa oli kaikkee kivaa ja Legon kaupassa hienoja rakennussarjoja. Ne kyllä kutkutti vähä legofania :) Joulukuuset oli jo eksyny paikalle ja rupeehan noita jouluvalojaki jo lenkillä näkymään.

















 Löyty sieltä muodin keskeltä ruokapaikkakin, joku kreikkalainen pikaruokapaikka. Tosi hyvä kreikkalainen salaatti, Kaitsulla kebappia ja jauhelihapötkö riisin ja leivän kanssa, mulla tosi herkullinen mausteinen kanavarras riisin ja leivän kanssa. Kannattaa mennä toisteki tuonne syömään.
 Sunnuntaina otettiin neitiki mukaan ja käytiin Batiquitos lagunalla Carlsbadissa kävelemässä. Just sopiva keli, ei liian kuuma eikä kylmä. Ihan erilainen maisema tuolla kävellä.
 Käytiin kurkkaamassa viereiselle golfkentälle. Kiltti golfkärrysetä syötti Viiville koiran keksejä ja otti meistä kuvan kentän vieressä.
 Eväsomenat syötiin polun päässä ennen takasin paluuta. Ei mikään hirmu pitkä lenkki, mutta tulipahan vähä kateltua uusia maisemia. Tai mulle uusia, Kaitsu ja Viivi oli tuolla käyny ennenki. Sitte kierrettiin vielä Carlsbadin keskustan kautta takas. Tuumittiin että tarvii toiste käydä käveleskelemässä sielläki, mielenkiintosen näkönen paikka.

Tälle viikolle ei mitään ihmeitä, kolme omaa jumppaa ja perjantaina yks tuuraus. Jonain päivänä pitäis taas leipoo ja siivota ja niitä joululahjojaki pitäis vielä kiertää jonain päivänä. Siinäpä se viikko taas vierähtääki ihan normisti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti