Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 1. marraskuuta 2014

Yksinhuoltajan jännittävää elämää :)

 Puolessa välissä yksinhuoltajan arkea ollaan jo :) Torstaina Kaitsu lähti kohti Miamia ja Kiss-risteilyn alotusta. Yllättäen tytsi ei tykänny yhtään pakkaamisesta, mököti mököti vaan :) Mutta siellä ne nyt seilaa. Muutoksia matkaan siellä tuli taas, eivät tälläkään kertaa pääse Bahamasaarille. Tällä kertaa oli liian kovat aallot, että olisivat päässeet pienillä veneillä saarelle, joten se jää taas välistä. Viimeksi se jäi välistä kun Katarina myrsky oli tehny sielä tuhojaan.

 Mutta Kaitsu pääsi finaaliin Kiss-coverbändi kisassa! Alkukarsinnoissa lähetti videon omasta kitaroinnista, sen perusteella pääsi semifinaaliin, jossa soitti laivalla minuutin jotain kappaletta. Finaali soitetaan sitte viimesenä iltana soittajista kasatussa bändissä. Kolme bändiä siellä taistelee voitosta. Jännitys tiivistyy :)

Meillä jännitystä riittää täällä normiarjessa.  Aamulenkillä näky heppu joka keräs ilmeisesti etanoita purkkiin. Yöllisen kovan sateen jälkeen nähtiin tulvia lenkkipolulla. Kuvan kohassa en oo nähny vettä ku sillon ekana kesänä ku tultiin. Nyt siinä oli vettä ihan kunnolla. Ja pikkuminarilla oli yhessä kohassa niin paljo vettä, että lenkkariki kastu ku ei päässy hyppäämällä yli. Neiti ois jääny vaikka polskimaan siihen, mukavaa tuntu olevan :)

Kojoottiki meni ihan edestä polun poikki ja vaihteeksi tytsi kävi sitä saattelemassa. Tällä kertaa ei onneks kojootti jääny katteleen meitä ja neitiki tuli kuitenki takas ehjänä. Mutta kotona sitte leikkiessä tuli seinä vastaan vauhdilla. Se oli sen verran kova kolaus tytsillä päähän, että piti jäädä kotosalle kattomaan, ettei siitä seuraa mitään. Puisteli vähä aikaa päätään ja meni vaan omalle petille makaamaan, ei jatkanu leikkimistä ollenkaan enää. Ja kova huuto raukalta pääsi kans. Onneks näyttäs olevan kovapäinen neiti, nyt iltapäivällä meno näyttää jo ihan normaalilta. Kumma kulma ku tuli vastaan...

Eilen iltasella nähtiin varmaan satoja lapsia tuolla yhellä kadulla trick or treat kiertämässä. Kyllä siellä taloissa karkkia kulu varmasti. Mutta monet oli kyllä panostaneet, sisäpihoilla oli savukoneita ja äänitehosteita ja asukkaat ootteli kiertäjiä sisällä tai ulkona jakkaralla istuen ja karkkia jakaen. Paljo oli varmasti kulkijoita muualtaki kun tuolta kadulta, kun autoja sinne lapsien kera tuli koko ajan lisää. Meillä ei pahemmin naamioituneita lapsia näkyny eikä kyllä meille asti ollu asiaakaan kun en hommannu niille mitään :)

Muuta ei mitään ihmeitä arjessa. Jumppaa oon harjotellu, tennistä kävin vähä kokeilemassa ja pyörälenkinki sain tehtyä. Saas nähä pääsiskö huomenna sitte jo joululahjaostoksille. Maanantaina sitte aikanen herätys, ku lupasin tuurata zumbaa puoli yheksältä aamulla jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti