Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 18. marraskuuta 2014

Kiirettä pitää!


 Olipas taas vauhikas viikko. Yhtenä päivänä kerkesin käyä vähä shoppailemassa, muuten viikko meni jumpatessa, leipoessa ja siivotessa. Torstaina tuli yllättäen aamusella pyyntö tuuraamaan pilatesta ja bodyworksia. Enpä oo ikinä pilatesta ohjannu, joten koitin äkkiä keksiä jotain pilates liikkeitä venyttelyn lisäksi ja ihan hyvin sain puoli tuntia pilatesta kasaa puolen tunnin venyttelyn kera. Porukka tykkäs venyttelystä kovasti :) Perjantaina tuurasin kans jumpan ja kävin pitkästä aikaa vähä polskimassa altaassa sen jälkeen. Sitte ku vielä sai polettua kotiin kaheksan kilsan ylämäen ni johan oli jalat poikki. Jumppaan mennessä meinas mennä hermot, ku päätin kokeilla mennä jalkakäytävän kautta motarin ramppien ohi, vaan eipä yksikään auto väistäny, vaikka mulle oli vihreet. Teki mieli vaan kävellä alle ja kattoa josko sitte tulis jotain reaktiota aikaseksi. Ehkä jonain päivänä sitte ku kyllästyn tuon pyörän temppuiluun tarpeeksi... Nyt tahtoo tiputtaa kettinkejä ku vaihtaa vaihetta. Ei kiva...

 Viikonloppuna käytiin tutustumas Carlsbadin kaupunkiin, n. 30 kilsan päässä meiltä. Kierrettiin pieniä vaateputiikkeja ja käytiin herkuttelemassa saksalaisella suklaakakulla suklaabaarissa. Siellä oli myytävänä jos jonkinäköstä suklaasta tehtyä karkkia ja leivonnaista. Herkullinen kakku oliki!

Carlsbadissa oli hienoja saksalaistylisiä taloja siellä täällä, pitää joskus vielä käydä kiertelemässä enemmänki tuota.
Rannalla piipahdettiin ja bongattiinpa delffiinikin rannalta polskimasta! Valitettavasti kameran eteen se ei sattunu tällä kertaa. Alle 20 asteen lämpötilalla ei rannalla paljo auringon palvojia näkyny :)
 Poistullessa piipahdettiin meksikolaisessa syömässä. Kaitsulle hyvän näkönen olut ja joku erikoislautanen ja mulle sitrussalaatti ja kanaenchilada. Tosi herkullisia ruokia kaikki, tietää mihin tulla uudestaan.


 Kaitsu kävi vielä iltasella Viivin kanssa lenkillä ku minä koitin ottaa rennosti aamun rankan jumpan jälkeen ja venytellä jumineita koipia. Se tosin loppu lyhyeen ku neiti tuli kotiin, ensin piti rapsutella ja sitte lösähdettiin äitin kainaloon nukkumaan, venyttele siinä sitte :)
 Sunnuntaina säästettiin ja käytiin aamupäiväleffassa puolen päivän aikaan. Interstellar oli ihan hyvä avaruuselokuva. Sen jälkeen kerettiin vielä käydä Penasquitos polulla retkeilemässä eväitten kera, että neitiki sai vähä vaihtelua. Kivoja maisemia edelleen, pitäis käydä vähä useemminki tuolla. Paljo oli muitanki kulkijoita liikkeellä.
Tällä viikolla ois vuorossa parin Zumban tuuraus kolmen oman jumpan lisäksi (ainaki, katotaan paljoko extempore tuurauksia tulee vastaan tällä viikolla). Illat meneeki tällä viikolla vauhdilla, huomenna eli tiistaina ois ruokakäsittelyn koulutus koko illan, keskiviikkona kaks jumppaa ja torstaina tennistä. Päivällä pitäis taas keritä shoppailemaan ja noita jumppiaki pitäis koittaa reenata jossain välissä. Ja tietenki taas siivota ja ehkä leipooki... Mutta nyt tarvii ruveta kanakeiton keittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti