Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 3. helmikuuta 2012

Jumppia & kuntosaliohjelmia & Tsemppareita

Taas on vierähtäny monta viikkoo viimesesta kirjotuksesta. Voi voi minua. Pakkaset haittaa liikkumista, joten olotila kuin pehvalle ammutulla karhulla. Tänään tosin kävin aamulla testaamassa Sportellon salia Jäälissä. Hyvin kulki juoksumatto tunnin verran:) Vähän houkutteli kokeilla salin muitaki välineitä, mutta ku tuota lihaskuntoa tulee jumpissa ni otin kuitenki pelkän juoksusession. Jospa sitä kerkee. Rupeen tosiaan vetämään kuntocombat ja niska&hartia+venyttelytuntia Sportellossa. Saas nähdä miten tulee porukkaa. Tosin salikaan ei ole iso, toivottavasti mahdutaan kunnolla potkimaan:)

Jumppia alkaaki olemaan melkeen joka päivä, kun lauantaisin ja sunnuntaisin on ollu tuurauksia. Uusia ohjelmia opetellessa menee päivät niin nopeesti, ettei perässä pysy. Asiakkaitaki näin pitkästä aikaa keskiviikkona. Ja oliki mukava ohjata taas uusia liikkeitä. Ja kuntotesteissäki oli edistystä taas tapahtunu ihan mukavasti:) Ilmotuksia jättelin ympäri reittiä, saas nähdä josko joku uusi asiakaskin tarttuis syöttiin. Vähä alkaa olemaan ikävän kuntosaliohjelmien tekemistä ja uusia ihmisiä.

Omat liikunnat ollu vähä turhan vähissä viime aikoina, joten painoki tökkäs taas samoihin vanhoihin lukemiin. Ei taho motivaatio riittää, kun tekee niin ku pitääki, mutta mitään ei tapahdu. Ja heti jos vähä herkuttelee saa pari kiloa lisää. Kyllä se kolmenkympin täyttäminen vissiin alkaa näkyä, vaikka miten tappelis vastaan.

Tänä vuonna Tsemppareiden kotisivut uudistuivat. Tosi kivat sivut, uskaltaa reippaasti sano kuuluvansa Tsemppareihin:) Hyviä harjotteluvideoita ja muita löytyy sivujen syövereistä, käykäähän tutustumassa! Vielä pitäis iteki keksiä jotain kuvausta minusta sinne sivuille.

Mutta sitte gymstick-ohjelman tekeminen kutsuu! Ei muuta ku viikonloppua viettämään! Ja huomenna taas kuntojumppaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti