Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 23. syyskuuta 2013

Möksökiukuttelua!

Sunnuntai-illassa mennään. Viikonloppu on menny lorvaillessa. Ja jumpatessa tietenki kanssa. Eilen jooga ja zumba, tänään pilates ja sali. Kahen päivittäisen tunnin lenkin lisäksi. Eilen käytiin taas koiriksessa, mutta ei neitiä pallo eikä toisen koirat kiinnostanu, ku muisti että viimeks pois kiertäessä lähti paljo pupuja sieltä kentän päästä, joten sinne oli vaan vailla :) Tänään oli ihan kohtuupäivä kiukuttelussa. Kuvista vois päätellä, että neiti on ollu tosi kiltisti, mutta tuota haukkumista ei saa kuvattua...

 Tämäkin möksötysilme tarkottaa vaan sitä, että kohta kuuluu haukkuminen ja ruveta repimään sohvan reunaa.

Välillä saahaan hetkeksi rauhottumaan äitin jalan viereen nukkumaan...

Kunnes äiti haluaa nousta takas sohvalle... Hetken tuijotus ja haukkuminen alkaa taas.

 Tänään möksötettiin iskän ikävää pää sohvalla kenkkuilun lomassa ja lopulta hetken möksötys lelun vieressä. Siis pelkkä möksö koko koira!


















Mutta teinpäs herkullista salaattia eilen! Jäävuorisalaattia, paprikaa, tomaattia, kurkkua, cantaloupemelonia ja katkarapuja. Nam!

Kohta taas nukkumaan. Huomenna perinteiseen tapaan aamulenkki, aamumunakas ja sitte pilates ja zumba. Sitä samaa rataa aina vaan :) Ehkä iltapäivällä vois vaikka alotella taas tuota opuksen lukemista. Tiistaina ois sitte taas shoppailupäivä, keskiviikkona leipomista ja siivousta. Viivin unelmapäivä, iskä tulee sillon kotiin :)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti