Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 1. marraskuuta 2013

Halloween oli ja meni!

Äkkiä tuo viikko taas vierähti. Kaikkee onki mahtunu mukaan. Syksy tulee, niin ku kuvista näkyy. Yöllä laskee lämpö jo alle kymmenen, päivisin ollu taas parina päivänä yli 20.

Parina päivänä on törmätty neitin kanssa kojoottiin. Yhtenä päivänä herätettiin se vissiin päiväunilta tuossa meijän takapihan nyppylällä. Näky vaan häntä pusikon toiselta puolelta ku se lähti karkuun. Ja eilen aamulenkillä joko mentiin yhen kojootin vierestä tai se seuras meitä jostain ku yhtäkkiä Viivi rupes murisemaan mun selän taakse ja siellähän se kojo meitä katteli. Eikä lähteny mihinkään vaikka rupesin hyppimään ja huutamaan. Vähä hirvitti että seuraako se meitä pois.

 Maanantaina kävi joku imurikauppias esittelemässä ja imuroi ja pesi olohuoneen lattian. Vähän puhistu lattia :) Muuten viikko on vierähtäny jumpatessa ja lukiessa. Eilinen meni ruisleivän ja siivouksen parissa. Tänään jos sais vielä vähä luettua. Huomenna ois iltasella illanviettoa suominaisten kanssa. Joku piirakkaohje pitäis muistaa kaivella ja leipoa sinnekin.


Tänään käytiin neitin ja parin Suominaisen mukana kiertään Lake Poway. Eipä me ookaan varmaan puoleen vuoteen siellä käyty. Nyt on sen verran viileetä jo, että jaksaa tytsiki mennä. Ja kovasta siellä tuntu hajuja olevan. Tunteroinen siellä vierähti, neiti ois jaksanu vielä vaikka toisen kiekan.




Halloweeni vietettiin eilen. Tai siis muut vietti. Me pidettiin ovi lukossa, kun ei ollu karkkia jaettavaksi keppostelijoille. Lapsiperheillä tuntu olevan paljo meininkiä, mutta me ei tiietty mihin ois lähetty katteleen, joten oltiin kotosalla. Jos ens vuonna sitte uudella yrityksellä, sitte taitaa olla perjantaina tuo eli vähä isommat pippalot aikuisillaki varmaan. Viimeset halloweeni kummitukset vielä tältä viikolta, kohta alkaaki varmaan ilmestyä hienoja joulujuttuja. Ainaki ku näky kaupassa olevan melkosia valohässäköitä. Ja melkosen hintasia. Mut jospa sieltä jotain löytyy meilleki. Ku nuo halloweeni koristeet jäi kauppaan...






 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti