Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 6. toukokuuta 2014

Huomenna Suomi kutsuu taas!

Viimestä päivää kotosalla ei oo enää paljoa jälellä. Aamupäivällä tuli käytyä vielä Zumbassa, sen jälkeen oliki aika ajella työhaastatteluun. Ei tuota kyllä haastatteluksi voi sanoa, ei ollu LG:n tyypeillä pahemmin kysymyksiä esitettäväksi. En tiiä olivatko jo valkanneet jonku hommaan, että hoitivat vaan velvollisuudesta tuon tai sitte kyseessä oli tosiaan tiimin tapaaminen, niin kuin kutsussa oli esitetty. Eli siis sähköpostissa oli vaan mainittu, että tiimi haluaa tavata mut, ei siinä varsinaisesta haastattelusta mitään mainittu. Käskettiin valmistautua kertomaan, että mitä on tehny. Kyllä nuo jotain kyseli, että mitä oon testanuu ja mitä oon tehny, mutta aika vähän noilla oli kysymyksiä. Positiivista oli se, että englannin puhuminen suju tosi hyvin. Mä vähä pelkäsin ettei siitä tuu mitään, mutta suju paremmin ku odotin. Eli tavote täytettä ja "haastattelu" koettu. En kauheesti oottele jatkoyhteydenottoa joten eipä tuu pettymystä vaikkei mitään kuulukaan.

Kaitsu koitti käydä kyselemässä auton edelleen saamatta olevia rekisterikilpiä mun haastattelun aikana, mutta ei jaksanu jonottaa ja törmäsi kulkiessaan pankkiryöstöön. Paljo poliiseja ja kaikkia erikoisjoukkoja pankin pihalla. Kaikkeen tääläki törmää keskellä kirkasta päivää.

Kotona syötiin herkulliset naudanlihapihvit ja nyt vois vähä aikaa rentoutua ja pakata laukku loppuu. Iltasella vielä viimenen kickbox ja sitte rauhottuminen huomisaamun lähtöä. 7.30 pitäis olla lähtö, saas nähä millon oon perillä, sen verran tiukat vaihdot on New Yorkissa ja vielä tiukempi Helsingissä.  Ja viideksi keskiviikkona pitäis olla jututtamassa ekaa välittäjää. Jospahan sinne Ouluun siihen mennessä jotenki kerkiää...

Sitte onki sen verran kiirusta ainaki viikon verran, että blogi pitää taukoa ja mä uppoan tavaroiden ja laatikoitten paljouden keskelle. Jospa vähä kerkeis näkemään sukulaisia siinä sivussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti