Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 5. toukokuuta 2014

Vappu juhlittu ja reissu ihan lähellä jo!

 Perjantaina käytiin viilentämässä hellettä taas pitkästä aika Ocean beachillä. Meinattiin jättää välistä, ku neitillä on taas tulehusta tassussa, mutta käytiin kuitenki nauttimassa viileestä veestä. Ja kyllä tytsi tykkäskin :) Ei ois malttanu lähtee poiskaan.



 Lauantaina lähettiin kattelemaan meininkiä Balboa parkkiin Suomitalon Vappujuhliin. Mukavasti oli porukkaa ja tänä vuonna olivat leiponeet tosi herkulliset isot munkit ja simaki oli hyvää, vaikka rusinat meijän lasista ainaki puuttu :) Näytittiin yli 30 asteen lämmöstä hyvässä seurassa. Oli bändiä, lasten esityksiä, hiihtokisa ja arpajaisia. Hiihtokisassa saatiin voitto kotiin, Kaitsu kävi nappaamassa joukkueensa kanssa meille Fazerin sinistä suklaata :) Vähän vaati tuomaripeliä, ennen ku voittaja saatiin julistettua, mutta kun toinen porukka meni osittain maalilinja väärältä puolelta, sai Kaitsun joukkue voiton. Arpajaisissa sai valita osallistuuko herkkukorin, sykemittarin, puhelimen vai Disneyland lippujen arvontaan. Me koitettiin Disnleylandia ja mä uskoin varmasti sykemittarin voittoon, mutta niin vaan jäätiin tyhjin käsin arpaonnen kanssa :) Joku heppu voitti kaks palkintoa, sillä oli tuuripäivä.

 Juhlat kesti 12-16, ite kerittiin paikalle puol yheltä ja lähettiin puoli neljältä arpajaisten jälkeen. Sitte tultiin kotiin syömään ja suunnitteleen Suomireissua. Iltalenkkiä unohtamatta tietenki :)

Sunnuntai meniki Kaitsulla töissä, joten mä siivosin, leivoin ja tein herkullisia vuohenjuustotäytteisiä lihapullia. Sitte kerittiin vielä käydä pikareissu kaupassa ennen ruokaa. Ja käytiinpä nauttimassa vähä altaallaki.

Koko ajan tulee mieleen asioita, mitä ei oo vielä muistanu tehä ja mitä pitää tehä ennen tiistain lähtöä ja huomenna on kiirus päivä ku aamupäivällä haluan käyä vielä jumpassa, iltapäivälle iski vielä työhaastattelun ja loput pakkaamisetki pitäs hoitaa vielä. Jospa sitä kerkee.  Nyt vois rauhottua sunnuntai-illan pariin jos vaikka ens yönä sais nukuttua taas vähä pitempään ku viime yönä...Enää yks päivä kotosalla ennen lähtöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti