Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappu tulossa ja menossa :)

 Taas katosi yks viikko johonki. Kiirettä on pitäny tavaroitten ja jumppien kanssa. Ei ois enää montaa päivää ennen Suomen reissua. Tällä viikolla on tullu leivottua ja laitettua asioita järjestykseen Suomea varten. Oon kerenny jumppaamaanki mutta oman jumpan suunnittelu on jääny kyllä turhan vähälle. Jos tänään jaksais vähä harjotella etes sitä lämmittelyä, jos huomenna tarvis osata seki.


 Täällä on "nautittu" helteistä. Vähän turhan kuumaa ulkoiluun ku lämpötila huitelee yli 30 asteen. Tänään oli onneks vähä viileempi aamu, mutta päivällä oli jo 34 lämmintä. Neitin kans on koitettu iltasella käydä vähä myöhäsempään lenkille, ettei ois niin kuumaa. Pyörälenkit on jääny välistä, ku on vähä liian kuumaa, mutta sen sijaan mä oon käyny spinningissä kolme kertaa tällä viikolla. Alkaa mennä jo ihan hyvin tuoki, kummasti kunto on kohentunu vaikka alussa tuntu että sinne kuolee :)

Ruokaa oon koitellu laittaa enemmänki, että riittää pakkaseenki. Pullaa sain leivottua eilen, kun tänään oli 4S:n naisten tapaaminen aamupäivästä nyyttäriperiaatteella eli jotain tarjottavaa tarvi saaha aikaseksi. Ihan ok pullia tuli, ei vaan taho onnistua kunnolla millään. Viimeksi palo, nyt jäi toinen erä vähä raakaksi. Ja tarttuu vuokiin kiinni molemmissa tapauksissa.
Suomessa juhlittiin vappua, täällä ois lauantaina Suomitalolla Vappujuhlat. Siellä vois käydä syömässä munkkia ku ei ite viiti muutamaa ruveta tekemään. Muita ajatuksia ei viikonlopulle vielä olekaan.

Parina aamuna taas heränny aikasin. Neitiki on taas piristyny aamusella, ku se hoksaa että on vähänkään hereillä rupee häntä heilumaan ja kuuluu vaan kops kops ku se tapsuttaa sillä lattiaa. Siihen herää sitte Kaitsuki. Neiti ei etes välttämättä päätä nosta, jostain se vaan hoksaa että oon hereillä ja sitte sitte mennään kitiseen toiselle puolen sänkyä, että toisenki pitäis herätä... Aamuvirkku ollaan siis molemmat kesän tullen, ei taho kuuden jälkeen enää nukuttaa millään.

Lenkkipoluilla huomaa, että kevät on tullu ku oravia ja pupuja on hirveesti liikenteessä. Niitä ei talvella näkyny oikeestaan ollenkaan. Eilen ja toissapäivänä jo suunnittelin altaalla uimista toista kertaa tälle vuodelle, mutta ei sitte kerennykään. Jos tänään uus yritys, tosin ei tässä enää paljoa oo aikaa ennen ku tarvii ruveta laittaa ruokaan. Jos vaikka lasagnea laittais, vaikka uunin lämmitys tällä helteellä ei hirveesti houkuttelekaan... Mutta jospa tässä jotain rupeis tekemään perjantain kunniaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti