Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

maanantai 29. joulukuuta 2014

Hawajin palmujen havinaa!

Joulukuu alkaa oleen lopussa, joulu juhlittu ja Suomivieraitten kanssa kierrelty. Lapsenlikkanaki tuli oltua niin onnistuneesti, että meijän karvakorva jäi parvelleekke ikisemään, ku pikkuneiti lähti kotiinsa. Vaikka näytti koko ajan siltä, että eikö joku tulis ja hakis tuon pois ni ei vissiin ollukaan kiva ku tytsi lähti. No, onneks nähdään varmaan pian uudestaan :) Mutta noista vielä myöhemmin lisää. Jos alotettais Hawajilta!


Liikkeelle lähettiin aikasin aamusta, lento kesti reilut viis tuntia ja kun kelloa siirrettiin pari tuntia taaksepäin ni perillä oltiin jo yhentoista aikaan. Lentoasemalta mentiin autovuokraamoon, josta hetken tuumauksen jälkeen päädyttiin avoautoon! 75 dollaria kalliimpi ku normaali, mutta päätettiin kokeilla sitä yhen päivän ajan ja vaihtaa seuraavana päivänä tavalliseen versioon. Mikäs siinä oli tukka hulmuten ajella lentokentältä kohti Napilia ja meidän hotellia. Matka kesti puolisen tuntia, välille mahtu vuoria ja vähä tuuheempiaki puita.
 Hotellilla saatiin vielä päivitettyä huone paremmaksi ilman lisämaksua joten saatiin oma terassi ja näkymä merelle! Hotellin aamiais- ja lounasravintolassa Gazebossa käytiin nauttimassa lounaaksi herkullinen täytetty omeletti perunoiden ja leivän kera. Sitte lähettiinki ajeleen ja katteleen vähä lähiseutuja.

 Ajeltiin ensin pohjosta kohti ja päästiin vehreitten rantamaisemien pariin. Välillä sateli vähä vettä, mutta ei niin että ois kunnolla kastuttu. Auton kattoa tosin piti pitää kiinni välillä :) Tien viereltä kalliolta ihasteltiin maisemia merelle.

 Välillä pysähdyttiin ja käytiin pikku mutka sademetsässä. Tai tämä polku vei rannalle, mutta oli kyllä ihan eri maailma tuo vehreys. Myöhemmin käveltiin polku läpi asti surffipaikalle, mutta sillon ei valitettavasti ollu kamera mukana, että ois saanu otettua kuvia. Kukot oli kiekumassa koko ajan tuolla aamulla ja päivällä:)
 Pohjosen reissun jälkeen ajeltiin sitte vähä matkaa etelään, Kaanapalin rantaa ihastelemaan. Kaitsu kävi uimassaki, mä jätin vielä välistä ku oli kylmää ja pilvistä. Tosin oli siellä varmaan yli kakskyt astetta kuitenki :) Sitte ihasteltiin rannan hotelliketjun viereistä kävelytietä ja sen maisemaa ennen ku haettiin kaupasta ruokaa ja ajettiin hotellille syömään ja nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti