Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 6. elokuuta 2015

Kiertelyä siellä ja täällä!

 Tämä aika juoksee niin nopeesti, että me on keritty kiertää vaikka ja missä jo. Imperial Beachillä ihan Meksion rajan lähellä käytiin kolmisen viikkoa sitte. Vaikka sateen todennäkösyys oli pieni, niin niinhän se sato koko reissun ajan melkeen. Mutta ihan hyvä vaan. Tuollon satoki vettä kunnolla ja se teki ihan vaan hyvää. Ei oo vettä sen jälkeen näkynykään enää :)
 Kiva ranta tuolla oli eikä ihmisiä sadekaan haitanny, siellä ne nautti rannasta :) Viime viikonloppuna käytiin tuolla kans, kun siellä suunnalla oltiin ja tällä kertaa käytiin meressä pulahtamassaki, toinen uintireissu tälle kesälle :)
 Imperial beachiltä tullessa piipahdettiin keskustassa Enotekassa syömässä herkulliset salaatit ja paninit. Ei kyllä tarvinnu pettyä, herkullista evästä vähällä rahalla.
 Seuraavana viikonloppuna koitettiin päästä Mission Beachille nauttimaan auringosta, mutta monien sateisten viikonloppujen jälkeen kaikki muutki oli rynniny rannalle eikä sieltä mitään parkkipaikkaa löytyny. Suunnattiin sitten Ocean beachille koirarannan viereen ja sieltähän löyty autolle paikka ja rannalleki mahtu hienosti! Niin tuli talviturkki heitettyä ja opinpahan minäki laskemaan aallolla boogieboardilla. Niin se vaan vei ihan rantaan asti ku pääsi sopivasti aallon päälle. Tuolla laudallahan siis liutaan mahallaan eikä jaloilla niin ku surffilaudalla. Mutta kivaa oli!

Sunnuntaina oli sitte ruuanlaitoin ja leipomisen vuoro ja muu porukka kävi sitte Tedin vieressä olevalla polulla, minkä ohi oon pyöräilly moneen kertaan.

 Viime viikonloppuna lähettiin koko porukalla ja kierrettiin Escondidon ja Santa Fe:n kautta Enchinitakseen. Santa Fe:ssä oli luksus autoja ja pelkkiä asunnonvälitysfirmoja. Ilmeisen kallista aluetta, alle kahen miljoonan taloja ei ollu myytävänä ollenkaan. Sieltä sitte jatkettiin Enchinitakseen ja käytiin yhessä puistossa kävelemässä ja ihastelemassa hienoa vihreää bemaria. Kyllä vähä jäi kaivelemaan, mutta hintaa sillä ihanuudellä oli 45 000 joten sinne se jäi kauppaan vielä :) Ja kun ei tässä tiedetä, että mihin päädytään ni enpä mä nyt autoa tarviskaan...

 Enchinitaksessa pyörähdettiin rannalla kurkkaamassa, mutta sinne ei neitin kanssa saanu tietenkään mennä niin piipahdettiin paikallisilla markkinoilla ja puistossa vielä ennen kotiinlähtöä. Alunperin oltiin lauantaina menossa kattomaan koirien surffauskilpailua, mutta ne alko niin aikasin aamulla, että ei me ois sinne enää kunnolla keretty yhen aikaan.... Ois kyllä ollu mukava nähä.

Lauantaina lähdettiin katteleen Chula Vistan lemon festivaalia. Mutta pettymys tuli, ei siellä löytyny sitruunaa missään muodossa. Mikä sitruunafestari se semmonen on... Kaiken maailman kummia kojuja, ei etes oikeen mitään ostettavaakaan. Saatiin kuitenki sitruunakanapanini yhestä delistä ja viiville vihdoin viimein pantaan hieno tassunmuotonen nimilaatta. Sitte siirryttiinki nauttii auringosta sinne Mission beachille.

Viime torstaina oli viimenen työpäivä ja sen kunniaksi lähettiin työporukalla herkuttelemaan. Tarkotus oli mennä juustokakkutaloon, mutta sehän oli tietenki täynnä ku sattu olemaan juustokakku päivä ja hyviä tarjouksia, joten päädyttiin sitte kadun toiselle puolelle ruoka- ja olut paikkaan. Jälkiruokia ei ollu hirveesti mistä valita mutta nuo keksitaikinasta tehdy vuokat, joissa oli jäätelö päällä vei kyllä kielen mennessää. Ja koko riitti, nuo kolme jaettiin Kaitsun kanssa. Nam!

Tällä viikolla aika on kulunu jumpatessa ja aurinkoa ottaessa. Tuurauksia ois riittäny vaikka kuinka, vaan ku alunperin oli tarkotus lähtee reissuun ni en pystyny kaikkia ottamaan. Reissu siirty ens viikolle, mutta onpa noita jumppia tullu kuitenki. Tänään ois vielä viikon seittemäs jumppa, loppuviikko pitäis olla vapaa. Parhaana päivänä oli kolme jumppaa ja tänäänki ajelin pyörällä Sorrento Valleyhyn pitämään bodiworksin ja iltasella vielä toinen samanlainen powayssa. JOs sinne jaksais mennä vielä pyörällä ni sitte tulis reilu kolme tuntia pyöräilyä tälle päivää noitten jumppien lisäksi. Reipasta :) Jalat on kestäny ihan hyvin, ku suurin osa tunneista on cycle tunteja.

Viikonloppuna ois ajatus kutsua toisen pään naapurit syömään, joten huominen ja lauantai kuluu sitte ruokaa laittaessa. Mutta nyt auringon ottoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti