Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 13. elokuuta 2015

Rannalla, illallisvieraita ja baseball matsia!

 Perjantaina lähettiin pitkästä aikaa, varmaan yli vuoden tauon jälkeen Del Marin koirarannalle kun viikonloppusin sielä on niin paljo porukkaa, ettei tarvi miettiä parkkipaikkaa. Yllätyksenä tuli, ettei siellä saanukaan pitää koiraa irti tähän aikaan vuodesta.... Seurattiin sitte muitten esimerkkiä ja käveltiin meren rantaa vähä eteenpäin ja päästettiin sielä sitte tytsi vapaaksi.
 Viivi nautti tästä rannasta paljo enemmän ku Ocean beachillä, vesi on matalampaa eikä täällä tarvi välttämättä uida :) Meijän vesipeto vaan ootti aina, että aalto tulee ja hyppäs yli hakemaan palloa. Sitä se ois jaksanu tähä vaikka tuntikausia, aina samalla innolla hyppäsi vedessä :) Ja pallonheittäjällä saiki pallon heitettyä pitkälle.
 Muuten perjantai ja lauantai suju pääasiassa leipomisen ja ruuanlaiton merkeissä. Saatiin vihdoin kutsuttua naapuripariskunta kylään illalliselle ja tein vähä kaikkee maisteltavaksi. Hernekeittoa alkupalaksi, kaali- ja porkkanasalaattia, punajuurisalaattia, lihapullia ja lihastroganoffia muusin kanssa, kesäkurpitsalättyjä ja tietenki ruisleipää, kauraleipää ja karjalanpiirakoita. Jälkiruuaksi kaneli- ja dallaspullaa, mustikkapiirakkaa ja keksejä.

 Mukava ilta meillä oliki, vieraat istu melkeen neljä tuntia. Näytettiin kuvia Suomesta ja juteltiin. Harmi vaan, että nyt vasta saatiin istuttua iltaa vaikka onhan me tuolla pihalla juteltu aina ku on nähty. No parempi myöhään ku ei millonkaan. Seuraavana päivänä ovella ootti kiva kiitoskortti. Ihmeteltiinkin ku eivät täällä ollessa puhunu mitään ruuasta tai etes kiittäneet. Kortti onki kiva muisto.



 Sunnuntaina oli sitte aika käydä kattomassa amerikkalaista baseballia petco stadionilla. Mun ensimmäinen kerta. Ja jäi kyllä varmaan viimeseksi. Yli tunti katottiin vaan ei tullu ku yks juoksu, porukka ei päässy etes kentälle ni vähän tylsä peli oli. Lähettiin sitte jatkamaan matkaa. Meijän lähön jälkeen oli ruvennu tietenki niitä juoksujaki tulemaan :)

Mutta poistullessa törmättiin semmoseen outlet myymälään keskustassa, mitä ei oo ikinä ennen nähty. Tosi halpoja vaatteita kauppa täynnä. Niihän sieltä tarttu mukaan 15 dollarilla kaks mekkoa ja yks urheilupaita 8 dollaria. Ja kaikenlaista muuta pikkukrääsää :) Eli ei huonompi reissu ollenkaan :)

Tällä viikolla onki pitäny kiirettä jumppien kanssa. Maanantaina alotin reippaasti kolmella cyclellä ja tuurauksia sato taas siihen malliin, että näillä näkymin viidessä päivässä tulee 10 tuntia. Mutta yllättävän hyvin on jaksanu monen kuukauden tauon jälkeen. Auttaa paljo seki, että suurin osa on pyöräilyä, sen kanssa ei polvella oo mitään ongelmaa. Tänään vielä pari jumppaa ja huomenna viimenen. Sunnuntaina oiski sitte reissun vuoro. Joululahjat ja tuliaisetki alkaa oleen taas shoppailtu, saa Kaitsu täytettä matkalaukkuun :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti