Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Morrobay:ssä

 Perillä Morro bayssä suunnattiin ensin hotellille viemään kamppeet ja sitte tutkimaan kylää. Komee kallio siellä oli ja rannalla taas kerran kaikenlaisia putiikkeja. Solvangin kuumuudesta oli kiva tulla 20 asteen viileeseen meri-ilmaan. Sai kaivaa lisää vaatetta päälle, että tarkeni kiertää.

Joku tunti kierreltiin kylää ja sitte oli aika viedä neiti nukkumaan ja lähtee syömään. Kylästä ei oikeen löytyny muuta ku mereneläväravintoloita, joten netistä etsittiin kivan kuulonen italialaisravintoja ja sinne suunnattiin seuraavaksi.





Tosi pieni ja rähjäsen näkönen paikka, mutta kiva sisustus ja tosi herkullista ruokaa! Pöytiä ei ollu kuin kymmenkunta, pieni kiva paikka. Kaitsun päivän erikoinen oli hyvää, uunipastaa ja makkaraa. Mä päädyin pitkän pohdinnan jälkeen butternut kurpitsa pastaan. Tai tuo kurppajuttu oli siellä makaronilevyjen sisällä. Ois pitäny ottaa vielä kanafile lisäksi, mitä alussa mietin, mutta kyllä tuollaki maha tuli täyteen. Minä söin vielä salaatin ja Kaitsu minestronekeiton alkupalaksia ja herkullista oli neki. Jälkiruuaksi saatiin vielä ilmanen tiramisu, ku täytettiin ravintolan arvostelu netissä.
 Sitte oliki neitin lenkkiaika. Kierreltiin rantapolkuja tytsin kanssa.

Seuraavana aamuna Kaitsu lähti golffaamaan ja me tytsin kans tutustuttiin lisää paikallisiin metsäpolkuihin. Hyvin onnistu golffaus ensikertalaiselta :)
Aamupalan jälkeen oliki aika lähtee suuntaamaan kotia kohti, pitkä yli 8 tunnin matka edessä. Matkalla pysähdyttiin vielä ihastelemassa merta ja Santa Barbarasta haettiin salaatti ja lihaa lounaaksi. Niin oltiin kotosalla kaheksan aikaan iltasella.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti