Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Ulkoilua ja kirjoja viikonloppuna!

 Torstain yritysinfosta ei ollu paljo iloa. Info kulki vähä liian isoissa kuvioissa eikä mitään käytännön vinkkejä tullu. No eipähän tarvi sitä sitte miettiä vielä :)

Lauantaina päätettiin lähtee käymään Coronadon saarella viileen ja sateisen päivän kunniaksi. Siellä oli kirjamessut ja paljo kirjoja oliki myytävänä eri aiheista. Mukaan tarttu paljo hyödyllistä luettavaa, ravinnosta kuntosaliohjelmiin. Kuntosalikirjan otin ihan vaan siksi, että viimein saisin opeteltua nuo englanninkieliset termitki. Samasta syystä tuo lääketieteen opus, termejä englanniksi. Ja hintaa näillä kaikilla opuksilla yhteensä vaan 13 dollaria. Paljo tuolla oli kirjoja, tarvii muistaa seurata noita tapahtumia muullonki. Romaanejaki ois ollu joka lähtöön, mutta niitä saa haettua kirjastostaki.



 Kotimatkalla kierrettiin Coronadon sillan alla olevan puiston kautta. Siellä oli koristeltu kaikki sillan pilarit graffitein. Tai noita voi jo sanoa hienoiksi taideteoksiksi. Sitte oliki ruoka-aika, joten suunnattiin kaupungille syömään. Kierreltiin eri vaihtoehtoja ja päädyttiin lopulta T.G.I Fridays ravintolaan. Eikä kyllä tarvinnu ruokaan pettyä. Hyvät pihvit ja ribsit, mulla katkarapuja ja lisäkkeiksi sai valita kaks monesta eri vaihtoehdosta. Kaitsulla oli mozzarella perunoita ja salaattia, mulla kasviksia ja ranskalaisia. Kyllä noilla nälkä lähti :) Kotimatkalla haettiin vielä jälkkärin Heavenly Cupcakesta taas. Marble muffinssi tällä kertaa, eikä tarvinnu pettyä siihenkään.
 

Sunnuntaina käytiin sitte porukalla käveleen vähä tuolla 4S:n ja Fairbanksin välissä olevilla kukkuloilla. Pyöräillessä aina katellu, että siellä on paljo polkuja, mutta nyt saatiin viimein lähettyä sinne. Oli sopivan viilee päivä tuolla kuumalla kukkulalla tallusteluun. Viivillä riitti vauhtia  heti kunnolla mutta lämpö vähä hidasti menoa. Laaksossa virtaavassa purossa piti käydä välillä vähä pulahtamassa ja kummasti löyty taas uutta virtaa :) Reilu tunteroinen tallusteltiin ja sitte lähettiin vielä Kaitsun kanssa kokeilemaan tuleeko meidän tenniksen peluusta mitään. Yllättävän hyvin onnistu, vaikka ollaan ihan eri tasosia. Ja aikohan tuo mies lähtee uudestaanki mun kans pelaamaan, ku en ihan surkee ollukaan :) Sitte vielä kaupan kautta rauhottumaan sunnuntai-iltaan. Siis ihan rento viikonloppu takana.


Tänään on edelleen pyöritelty tavaroita ja koitettu laittaa niitä myyntiin. Pilateksen ja Zumban lisäksi tietenki. Pyykkiä pestyä ja leivät uunissa. Vielä kalan paisto ja ilta ois Kickboxia vaille valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti