Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 4. syyskuuta 2014

Kiirettä pitelee!

Taas hurahti viikko niin vauhilla ettei mitään rajaa. Viime viikolla parina aamuna meni kolmisen tuntia tennistunneilla, siihen päälle vielä 7 tuntia jumppia extempore tuurauksien takia ja lounas ihanaisten Suominaisten kanssa, normi siivousta ja leipomista.  Lentämällä meni siis koko viikko. Lauantaina lähettiin ajeleen kohti Laguna Beachiä. Matkaa ei ollu ku n. 150 kilometriä eikä pahoja ruuhkia enää lauantaina ollu, joten päästiin hyvissä ajoin hotellille.  Neiti kävi vähän ulkoileen ja me lähettiin käveleskelemään National Forestin poluille. Päätettiin jättää tytsi kotiin, ku lämpöä riitti melkeen 30 astetta. Ei oikeen tytsin ulkoilukeli, ku tekee tiukkaa meikäläiselleki.










Ihan hienosti jaksettiin pari tuntia käveleskellä. Ei ollu liikaa korkeuseroa, sopivasti vähä nousua välillä. Reittivaihtoehtoja ois ollu vaikka kuinka, alunperin oli ajatus lähtee rannalta, mutta sinne oli niin hirmuset ruuhkat, että päätettiin vaihtaa lähtöpiste toiseen päähän. Tullitietä ajeltiin ja säikähettiin, että saada kovat sakot, mutta onneks tien käytöstä pysty maksamaan jälkikäteen parin päivän ajan, joten reilulla seittemällä dollarilla toivottavasti selvittiin tuosta oikasusta. Nuo tullitiet on täällä tarkotettu tiettyjen FastTrack lippusten omistajille tai jonku express passin omaaville, mutta netistä luntattiin, että voi maksaa kertamaksunaki parin päivän sisällä tien käytöstä.  Tosi epäselviä nuo tiet on, ku ei ymmärrä miten ne toimii, missään ei lue. Mutta jospa me selvittiin noin vähällä kuitenki :)


 Patikoinnin jälkeen ajeltiin Laguna Beachin rantakadun kautta takasi hotellille. Napattiin matkalta mukaan kiinalaista, joka syötiin sitte hotellilla. Alunperin oli ajatus käydä Teemu Selänteen ravintolassa syömässä Laguna beachillä, mutta aiemmin viikolla ei saatu pöytää varattua, eikä keritty sitte enää ravintolan avaamisaikaan viideltä pöytää kyseleen,  kun ois pitäny käydä vaihamassa kamppeita välissä. Päätettiin sitte syödä hotellilla ja lähettiin syönnin jälkeen takas rannalle.
 Kaitsu kävi nauttimassa ylihintasen oluen ja ihastelemassa pokaalia Selänteen ravintolassa ja me neitin kanssa samoiltiin pimeellä rannalla sillä välillä. Vähän pelotti siellä, mutta kiva oli kävellä pimeellä rannalla ja kuunnella aaltoja. Viiviäki vissiin pelotti, ku se sai ihan ihme hepuleita siellä välillä. En uskaltanu päästää irti, ku sitä ei tienny mihin se ois menny, ranta oli täynnä taloja melkeen merelle asti.  Tarvii joskus käydä syömässä tuolla ravintolassa, jos toisen kerran tuonne eksytään. Hyviä pihvejä tuolla kuulemma on, vaikkakin kalliita.


 Sunnuntaina otettiin aamu rennosti. Me käytiin tytsin kanssa aamulenkillä kanavan varrella hotellin lähellä ja Kaitsu tutustu hotellin saliin. Aamupuuro saatiin keitellä omassa keittiössä, hotellihuone oli tosi hyvin varusteltu, oli keittovermeet ja astiat sun muut tykötarpeet.
Puolen päivän jälkeen lähettiin valumaan kotia kohti. Danapointissa käytiin ihastelemassa merta ja Kaitsu kävi meressa pulahtamassa. Paljo oli muitaki menossa rannalle, mutta toiselta parkkipaikalta löydettiin vapaa paikka. Oli ilmeisesti liian kaukana rannalta Amerikkalaisille, ku piti kävellä portaita alas ennen rannalle menoa. No, parempi meille :) Rannalle ei taaskaan saanu viedä koiria, joten me jäätiin tytsin kanssa ottaan varjoa Kaitsun polskiessa. Muutama muuki oli eksyny rannalle sunnuntaita viettämään ja viilenteleen 30 helteestä.



Sitte jatkettiin kotia pienempää tietä pitkin, mitä ei oo aikasemmin vielä ajeltu. Vuorimaisemaa meren vaihteluna ja loppupisteessä tultiin Lake Elsinorelle. Taas yksi yksityinen järvi, jossa oli paljo kaikenlaisia vesiskoottereita sun muita, mutta ei uimareita eikä uimarantoja. Vähän karu kaupunki tuo Temecula muuten oli. Sitte ajeltiinki suoraan kotiin tuttuja teitä pitkin. Kiva lyhyt lomareissu oli. Maanantaina oli Labor Day elikkä paikallinen vappu, joten sillonki saatiin vielä lomailla kotosalla. Multaki oli illan jumppa peruttu lomapäivän takia, joten käytiin päivällä ekaa kertaa täällä ollessa lojumassa rannalla ja minäki uskaltauduin mereen ekaa kertaa :) Suolavesi oli kumman makusta huulilla mutta muuten tuolla oli ihan mukava mennä isoja aaltoja uhmaten. Ehkä uskaltaudun toisteki veteen, ei tuo ollu etes kylmää vaikka alussa muka vähä siltä tuntuki :)

Tällä viikollaki kaks päivää on menny kiireen keskellä, tennistä, jumpia, siivousta ja leipomista. Tänään oli sitte pakko ottaa hengähystauko, että jaksaa iltasella vielä pari jumppaa, joten päivä kuluu kotihommissa ja muutenki rauhottuen. Jos huomenna sitte jaksais lähtee iltapäivästä shoppailemaan vihdoin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti