Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Illanviettoa ja merta!

 Viikonloppu vierähti ihan rauhallisissa merkeissä. Kaitsu kävi perjantaina paikallisessa oluella kavereitten kanssa ja minä vuorostani lauantaina vietin iltaa ihanien Suominaisten kanssa. Aamusella tein hapankorppurullia viemisiksi, kun ei tässä helteessä viittiny uunia lämmittää. Päivällä käytiin ekaa kertaa kattomassa Escondidon ostoskeskusta. Ei oo vielä tullu käytyä siellä, vaikka tuossa lähellä onkin. Kiva paikka, jänniä pieniä puljuja siellä oli. Ei keritty tosin kiertää vasta ku yks kerros, seuraavalla kerralla sitte lisää :) Cesar salaatti syötiin siellä vielä ennen kotiinlähtöä, ei oikeen muu tällä kuumuudella houkuttele.

 Kamut kävi viettämässä aikaa Oceanbeachin koirannalla viilenemässä helteen keskellä sillä välin ku mä olin istumassa iltaa. Kummasti aika hujahti puolille öin ennen ku oltiin kotona. Pääsin muuten ekaa kertaa avoauton kyytiin, kiva oli seki :)





Ilmastointi huutaa nyt öisinki, joten ei taho saaha nukuttua ku herään aina ku se lähtee uudestaan päälle. Sunnuntaina sitte väsytti, mä oon liian vanha valvomaan puolilleöin... Ja ku muutenki nukku niin huonosti yön.

Sunnuntaiaamu otetttiin rennosti kotona ja iltapäivällä jätettiin tytsi nauttimaan viileistä sisätiloista ilmastoinnin parissa ja lähettiin ite viilentymään rannalle. Ostettiin lauta, jolla mennä aaltojen mukana. Ei kuitenkaan surffilauta, hyvä jos mahallaan pysy tuon laudan päällä :) Jostain syystä tuntu kylmemmältä vesi nyt ku viimeksi, vaikka lämpimämpi ilma oli. Mutta kivaa oli taas kerran.

Tämä viikko menee taas kiireisissä tunnelmissa. Takana taas normaalisti jumppia, omia ja muitten. Keskiviikon tennis jätetään välistä helteen takia, joten sen tilalla meen sitte kaverin kanssa salille.

Tänään pitäis siivota. Leipominen jää välistä kuumuuden takia, katoaan miten ens viikolla kerkee. Viikon päästä pitäis jo valmistua Suomen reissuun. Mihin tää aika menee. Sitä ennen pitäis vielä miettiä saisko Helsingin reissun tungettua johonki väliin, että näkis tulevan kummitytön.

Torstaina ois mahollisesti taas yks jumppanäyttöjen anto yhelle salille ja perjantaina toisella salilla pitäis keritä käymään kattomassa minkälaista kahvakuulaa ne vetää, pystysinkö auttamaan tuuraamaan sitä. Perjantaina pitäis tytsi viedä sydänmatotestiin, että saadaan taas resepti lääkkeelle. Samalla tutkivat varmaan ja pari piikkiäki pitäis laittaa taas... Voi tytsiraukkaa... Helteen takia lenkit jää lyhysiksi, ku aamullaki ja illallaki tahtoo olla vielä 25 lämmintä. Jospa viikonloppuna vähä helpottaa! Mutta nyt siivouksen kimppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti