Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Loma alkaa!

 Se alkais oleen Suomiloma lähellä. Tänään oli vielä kaks jumppaa ja iltaselle kahen pomon voimin koittivat tyrkätä vielä yhtä tuurausta, mutta en mä kaikkee kerkee. Pakkaaminen ois vielä tekemättä ja ruokaa pitäis laittaa ja kai noita kotijoukkojaki pitäis vähä nähä ennen aamun lähtöö :) Saavat nyt koittaa pärjätä ilman mua, tuurailen sitte taas ku tuun takas.

Perjantaina karvakorva kävi lääkärilla. Kaitsun käsivarsi kertoo tuskan, kynnet sai vähä naarmuja aikaseksi, ku tytsi panikoi odotushuoneessa... Mutta hyvin saivat rokotukset ja verikokeet otettua ja tytön tutkittua kuitenki. Poikkeuksellisesti rokotuskohdat tuli tytsillä kipeeksi, ei päässy iltapäivällä portaita alas ja vielä lauantainaki vinkasi, ku osu toinen kylki maahan. Mutta nuo meni onneks ohi, sunnuntaina mentiin jo vanhalla vauhdilla!


 Lauantaina seurattiin tytsiä ja käytiin vaan Roadrunner lenkkarikaupassa hakemassa mulle viimein uudet lenkkarit. Ja kyllä kannatti, sain melkeen uudet Asicsen Gel-Nimbukset alle seittemänkympin eli n. viidellä kympillä eurolla. Uudet maksaa täälläki kaupassa 150, Suomessa varmaan vielä enemmänki. Nyt voi ottaa nuo vanhat rohmut Suomireissulle mukaan ja heittää ne taas sielä roskiin. Näky olevan jo sivustaki reikäset ku aamulla niitä kurkin :)


 Sunnuntaina käytiin koko porukalla keskustan salaisia paikkoja tutkimassa. Balboa parkin vieressä ihan ydinkeskusta lähellä menee tämmönen jännä kanjoni, jossa menee polku. Ei mikään hirveen pitkä, mutta tosi kiva paikka. Jännän näköstä asuntoaluetta käveltiin sitte toiselle polunpätkälle ennen ku mentiin katteleen Balboa parkin elämää.


 Balbbis visiitti jäi lyhkäseksi ku tämä meidän oravakoira rupes huutamaan oravalle... Tai oikeesta joka ikiselle oravalle, jonka se näki, mutta varsinki tälle yhelle ilkeelle joka jäi vaan puun oksalle tuijottaan ja säksättää meille. Ei me kehattu sinne jäähä ku yks haukkua uikuttaa ku hätää kärsimässä... Hyvä ettei puuhun kiivenny perässä, ois kyllä varmaan menny jos ois päässy, yritti nousta puuta vasten jo.

Sitte oliki tytsi läkähyksissä ja istahettiin toisen puun varjoon rauhottumaan vaan eiköhän vaan sieltäki näkyny orava, joten kotia kohti matka kävi :) Kotimatkalla napattiin jätskit vielä viilennykseksi Golden Spoonista. Nam!

Maanantaina oli kiire päivä jumppien, siivouksen, leipomisen ja ruuanlaiton keskellä. Tänään pitäis vielä jaksaa vessa ja pesuhuone puunata ja pakata. Ja makkarakeiton keitto. Siinäpä se tämä päivä meneeki. Aamulenkillä ajettiin taas kojoottiaki takaa pitkästä aikaa...

Huomenna Suomea kohti mars! Toivottavasti kerkeen kaikkiin koneisiin ja perille torstaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti