Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 20. syyskuuta 2014

Perjantai!

 Niin se taas viikko katosi johonki. Jumppia normaalit neljä ja tänään vielä zumban tuuraus. Jumpparintamalla kävin näyttäytymässä 24 Fitnesille. Oli kyllä semmonen tilasuus, että meinasin lähtee kesken pois. Työnantaja teki kaikkee muuta ku keskitty meihin jumppaohjaajiin ja luvatun 5-7 minuutin sijaan aikaa oli alle kaks minuuttia. Ei antanu oikeen hyvää kuvaa tuosta puljusta joten en oo kauheen pettyny vaikken töihin pääsekään varmastikaan.Tänään kävin sitte taas Chuzessa kattomassa kahvakuulatuntia. Jos vaikka sitä kokeilis tuurata joskus. Turhan pienillä kuulilla siellä koittiin reenata, ei ihme että piti olla käsipainot ja muita värkkejä kaverina.

Mitähän muuta sitä on tällä viikolla. Neiti kävi tänään taas perus rokotuksilla ja tarkastuksessa. Korvat vaivaa taas, niihin saatiin lääkettä. En tiiä onko pistokohta jalassa kipee, vai mikä tytsiä vaivaa kun ei halua kävellä eikä päässy muka portaita alas nyt iltapäivällä... Jospa se siitä toipuu. Pöydän alla raukka nukkuu taas. Eilen se säikähti lenkillä jotain ja lähti paineleen hirmu vauhtia eteenpäin, pelkäsin jo että menee taas kotiin asti ku ei ruvennu kuulumaan takas mutta tuli se onnks, en tiiä missä asti kävi tietä pitkin juoksemassa... Viime viikolla ostettu älypeli on ihan liian helppo tytsille, nostelee vaan suulla palikat pois ja ottaa namut :)

Tänään on leivottu pullaa ja kauraleipää ja tehty makaronilaatikkoo ja sinihomejuustopottuja. Koittaa taas laittaa ruokaa että kaveruksen pärjää sitte kolme viikkoa ilman ruuanlaittoa. Ei ois enää ku alle viikko Suomen reissuun. Ja kaikki on vielä ihan auki. Maanantaina taas leivän tekoa ja ruuanlaittoa ja siivousta. Tiistaina jumpat ja pakkaus, eipä tässä enää ihmeitä kerkee. Jos nyt vähä aikaa rauhottuis ennen Zumbaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti