Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Messuja ja kotona oloa



Viimenen täys viikko kotosalla. Ens viikolla onki sitte haastava viikko, Kaitsu lähtee sopivasti taas sinne Dallasiin työreissulle ku minä alotan työt eli neiti joutuu totutteleen heti täysiin päiviin yksin. Kyllä mä käyn kotona syömässä, mutta muuten oon pois yli kaheksan tuntia. Ja muutenki haasteellista, aamulenkki, päivälenkki ja iltalenkki pitää hoitaa, joten ei jää hirveesti vapaa-ajan ongelmia. Ja keskiviikkona jos on vielä kaks jumppaa, ni huh huh. No, tuleepahan  kokeiltua miten sitä taipuu joka paikkaan. Ja eipä siinä ens viikolla oo ku kaks päivää ennen viikonloppua, ku alotan keskiviikkona ja Kaitsu lähtee torstaina. Sitte saa pari päivää levähtää, että jaksaa seuraavalla viikolla kolme päivää 

Perjantaina Kaitsu kävi kattomassa nyrkkeilyä ja neitin kanssa möllöteltiin kotosalla. Lauantaina käytiin Health & Fitness messuilla Del Marin hevosradalla. Ihan mielenkiintosia esittelijöitä sielä oli. Kaitsu kävi kuuntelemassa esitelmää unesta ja sain houkuteltua sen selkärangan tutkimukseen. Nyt se sitte menee tiistaina kiropraktikolle, joka tutkii selän ja tekee hoitosuunnitelman. Minä juttelin yhen kiropraktikon/ravitsemus ihmisen kanssa. Sillä oli ihan hyviä vinkkejä tuohon polveen. Melkeen tartuin sen tarjoukseen, ilmaseksi ois saanu alkukartotuksen ja aika halpa tuntihintaki sillä oli, mutta sen verran kaukana, että nyt ku työt alkaa ni en taida mennä kuitenkaan. Mutta sainpa jotain vinkkejä, kaulimella rullaamaaan tuota jalkaa, kun ei sitä foam rolleria ole :) Ruuaksi napattiin ruokakaupasta kanansiipiä ja salaattia kotiin syömisiksi.




Iltasella käytiin tytsin kans uusilla poluilla. Tai polut oli tuttuja, mutta pimeellä ei oo oikeen uskallettu kulkea tuolla eikä oikeen nähtykään, mitä siellä on ja missä ne kulkee. Ihan kiva polku siellä oli.

Sunnuntaina Kaitsu lähti sitte heti aamusta kaheksan aikaan ajelemaan Nascar autokisoja kattomaan, joten meillä oli neitin kans kotipäivä, autottomia kun oltiin. Aamulenkin jälkeen kävin harjottelemassa vähä seuraavaa cycleohjelmaa varten, on sitte valmiina ku tarvii myöhemmin eikä kerkee töitten aikaan sitä ruveta miettimään. Sitte pesin loput ikkunat (onneks on vaan yksinkertaset :) ) ja kerettiin vielä ottamaan vähä aurinkoaki ennen iltalenkkiä. Tänään siivosin vaatekaapit ja ku viime viikolla puunasin nuo sälekaihtimet ni nyt ois vähä niin ku kevätsiivous tehtynä. Eipä tarvi niitäkään miettiä sitte ku päivä menee töissä. Vielä pitäis tällä viikolla leipoo ja koittaa laittaa ruokaa pakkaseen, ni pääsee vähä vähemmällä sitte myöhemmin.

Tänään kävin okeileen miten jaksaa ajaa pyöräillä vetämään pyöräilyä Sorrikseen. Matkaa ei ollu 11 mailia eli 15 kilsaa suuntaansa, mutta ne tulomatkan mäet oli kyllä aika raskaita.  Ei oo kyllä ku 45 minuutin tunti minkä vedin, ja ihan hyvin jakso.  Jospa niitä jalkoja säästyy vielä vähä huomiseenki :) Neitistä on tullu semmonen duracel pupu, että ihan mahoton. Lenkilläki on ruvennu taas vetämään, ku en pysty juoksemaan ja eilen oltiin Microsoftin pihalla juoksemassa ja hyppäsi siellä ku hölmö ihan koko ajan. Ja sitteki ois vielä pitäny päästä pitemmälle ja piti leikkiä vielä kotona. Toisaalta sitte taas päivän lempihetki on mun venytykset. Eilenki tunki aurinkoo ottaessaki kainaloon ja tulee monesti kainaloon sisälläki, ku venyttelen. Tossa mallia yhteisistä venytystuokioista :) Ja tietenki iskää ootettiin sunnuntaina koko päivä mököttäen millon missäki...








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti