Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Shoppailua ja koirarantailua!


Uus viikko puolessa taas. Vauhilla menee ja jumppia pursuais joka päivälle vaikka kuinka. Voi ku ois terve koipi ni mikäs siinä ois jumpatessa. Tiistaina, tänään ja perjantaina ois joka päivä kaks jumppaa. Tälle päivälle ois ollu tyrkyllä lisää, samoin huomiselle vaikka kuinka monta, mutta jospa nuo kuus nyt riittää tälle viikkoa...









Lauantaina käytiin shoppailemassa ekaa kertaa Carlsbadin Outlet kylässä. Sieltä löyty Kaitsulle Sketcherssin kengät halvemmalla ku muualta. Ja tarttupa mukaan mulle laukku ja Kaitsulle nahkatakki. Eli ei ihan turha reissu :) Lisäksi käytiin ekaa kertaa tutustumassa Eurooppalaiseen lihakauppaan, Tip Top Meat nimiseen paikkaan. Paljo siellä oli erilaisia lihoja ja muita pääasiassa saksalaisia ruokia tarjolla, mutta tällä kertaa ei ostettu mitään. Päätettiin syödä paikanpäällä, Kaitsu valkkas ruuaksi unkarilaista ja puolalaista makkaraa muusin kera, alkuruokana ruotsalaista hernekeittoa ja mä otin kinkku-juustotäytteisen possunleikkeen. Oli kyllä tosi hyvä ja halpa ruoka, parillakympillä saatiin mahat täyteen ja vielä sunnuntaille kotiinki annos. Punakaalta ja hapankaalta isot annokset mukana. Uskaltaa käydä toisteki.
 Meni sen verran pitkään, niin siirrettiin illalle suunniteltu koirarantareissu sunnuntaille. Sunnuntaina käytiin aamupäivällä kaupassa ja sitte suunnattiin rannalle. Kyllä oli rannalla koiria enemmän ku koskaan ennen. Huomas, että ensimmäiset hellekelit tälle talvea oli houkutellu kaikki liikkeelle. Eikä vesikään tuossa poukamassa ollu kylmää, hyvin tarkeni kahlata tytsin kaverina. 
Kyllä neitillä riittiki intoa pallon perään. Uiminen oli taas pitkän tauon jälkeen vähä hakusessa, mutta muuten kahlaili ihan innossaan. Muille koirille piti vaan aina välillä rähähtää, jos erehtyivät tulemaan liian lähelle. Ei taho tytsi enää sietää toisten seuraa, varsinki jos koira on vähäkään sitä isompi. Pienempien kanssa paremminki, mutta tahtoo niittenki kanssa haukkua.   
Maanantaina oli sitte vuorossa se Planet Fitnessin haastattelu. Yllättävän hyvin osasin vastata Personal Trainer puolen kysymyksiin, joten ei se hullummin menny. Ihan kivalta se homma muuten kuulosti, mutta vähä turhan pitkällä ja kolmena päivänä viikossa ois iltavuoro seittemään-kaheksaan asti. Ja aamulla jo kuuden aikaan. Eli jäis varmaan välistä jos sinne sattuis pääsemäänki. Ei tosin ollu ku neljä hakiaa, joten siinä mielessä ois ihan hyvän mahollisuudetki, mutta etenee nyt IT alalle, joten sillä mennään.
Lauantaina sanoin pomolleki, että tarvii päästä tiistain päivätunnista eroon. Ottavat sitte tiistain aamutunninki pois, kun on liian vähä kävijöitä. Mutta toisaalta parempi niin, saan ilmeisesti aamucyclen tilalle. Se onki polvelle parempi ja aikana muutenki. Jumpparit ei kyllä tykänneet eilen yhtään ku kerroin. Keräsivät nimilistan, että mua ei saa vaihtaa :) Ja sen seurauksena sain pomolta suuttuneen soiton, etten ois saanu kertoa, että vaihtavat siksi, ettei oo tarpeeksi kävijöitä. En mä aatellu että se on joku luokan salaisuus... Päivän kruunasi vielä se, että neiti päätti livahtaa yksin pihalle. Yhtäkkiä ilmesty heppu toimistosta ovelle, olivat saaneet soiton, että meijän koira luuhaa tuolla alhaalla. En etes tienny, että ulko-ovi oli auki, samoin ku portti ja neiti oli arvatenki ahneena menny tuonne alas mutusteleen marjoja. En tienny yhtään, ku olin keittiössä leipomassa. Piti kysyä kolmeen kertaa siltä hepulta, siis tämä koira tässä. Se kun oli olohuoneessa kun se tyyppi tuli, oli livahtanu sen mukana takas. Ku ei se oo ikinä menny alas vaikkei oo ollu porttiakaan... En tiiä mikä sitä nyt vaivaa, ku on koko ajan rauhaton. Tänäänki piti lähtee päiväkävelylle jo yhentoista jälkeen, yleensä mennään yhen-kahen aikoihin. Saas nähä mitä se vielä keksii.
Mutta nyt tarvii laittaa ruisleipä tulemaan ja keritä vielä illaksi harjotteleen uus jumppa. Se on kyllä niin vaiheessa, että saas nähä mitä siitä tulee... Huomenna ois siis jumppavapaapäivä, kerkee kaverin kanssa salille viimesiä kertoja ennen työnalkua. Siis ensimmäinen päivä pitäis alottaa! Ai niin, mepäs saatiin eilen piristystä Suomivieraan pikavisiitillä ohikulkumatkalla! Kiitokset Pasille vierailusta :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti