Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

torstai 5. maaliskuuta 2015

Potilas vauhdissa taas!

 Tämä viikko onki ollu vauhtiviikko, joten nyt vasta kerkee just ja just kirjailemaan kuulumisia. Potilas on toipunu huimaa vauhtia. Perjantaina uskalsin jättää tytsin jo kaulurin kans kotiin jumpan ajaksi. Lauantaina minä olin päivän Zumba Gold koulutuksessa, jossa opin ohjaamaan Zumbaa vanhemmalle tai muuten huonokuntosemmalle porukalle. Viivi ja Kaitsu lötköili kotosalla sen aikaa.

Sunnuntaina uskallettiin jättää tytsi kotosalle ja lähettiin nauttimaan sadepäivästä Coronadon saarelle. Ihan kiva saada sadettaki välillä, nyt sato peräti neljänä päivänä ihan reippaasti.
 Käveltiin rantaa pitkin ja ihailtiin kaupunkia saarelta käsin. Sitte käytiin mutka kotona neitin luona ja sitte vielä On the Borderiin syömään herkullista meksikolaista ruokaa. Pitäis oppia tekeen meksikolaista ruokaa ja viedä se Suomeenki, sen verran herkullista evästä :)
Tämä viikko on kulunu jumppien merkeissä. Tuurauksia tulee ovista ja ikkunoista. Tällä viikolla on seittemän jumppaa ja monta kertaa on joutunu sanoo ei. Polvi kenkkuili eilen Bodyworksissä, joten en oo uskaltanu kovin montaa tuntia ottaa. Tosin eilen oli kaks jumppaa ja tänään kolme, pyysivät tuuraamaan cycle tunnin vielä kahen bodyworksin lisäksi. Huomenna ja perjantaina ois kanssa pyöräilytunnit. Huomenna aamupäivällä lähetään Suominaisten kanssa kierteleen Hillcrestiä ja kirpputoreja. Ihan mukavaa vaihtelua. Perjaina ois sitte jumppa ja fysio. Muuten ei ookaan kerinny muuta ku laittaan ruokaa ja tänään siivoomaan. Huomenna sitte leipominen. Näin se viikko häviää taas johonki. Viikonloppuna toivottavasti kerkee ottaan jo vähä rennomminki. Ja ens viikko näyttäis ainaki vielä vähä kevyemmältä, mutta saas nähä miten käy.

Tytsi on jätetty ilman kauluria kotosalle. Ei tunnu haava kiinnostavan eikä muutenkaan näytä enää kipeeltä. Puput ja nyppylä houkuttelee, möksötys iskee ku ei mennä vielä luontoon vaan kuletaan jalkakäytäviä. Ens viikkoon asti pitäis vielä koittaa ottaa rauhassa. Sanopa se tuolle durasel pupulle, lyhyet puolen tunnin lenkit ei riitä millään... Mutta pääasia, että tytsi toipuu! Mieluiten vielä nukkuu omassa rauhassaan makkarissa ja nyt taas pöydän alla, joten en tiiä onko kipuja vai muuten vaan möksö. Ei tuosta oikeen tiedä :( Mutta nyt lohi uuniin ja fyssarin määrämät jumpat, iltasella vielä jumppa joten ei sitte enää jaksa jumpailla noita liikkeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti