Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Perjantain piristystä!



Jopas on ollu jännittävä viikko ja vieläki jännittävämpi perjantai. Viivi koki taas aamulla kauhunhetkiä kärpäsen kanssa ja piti ottaa matkalaukut pois kopasta, että sai mennä sinne nukkumaan kärpästä piiloon ku lähin jumppaan :)
 Alkuviikkoa varjosti polvikivut ja päädyin siihen, että ens viikolla pyydän tuuraajaa ainaki Bodyworks tunneille, kun en pysty enää jumpassa kyykkyjä tekemään. Keskiviikkona liikunnan puutteessa shoppailin kolme mekkoa. Kalliiksi käy tuo liikkumattomuus pitemmän päälle :) Eilen sain vihdoin viimein haettua uudet fyssarin ehottamat pohjalliset ja en tiiä oliko niiden apu, että tänään ei polvi ollu jumpassa ihan yhtä kipee ku aikasemmin. Joten pientä toivoa sen suhteen!

Tänään kävin sitte hakemassa vihdoin uudet silmälasit. Kunhan kuvaaja tulee kotiin saatte kuvaa, en tiiä onko hyvät vai ei mutta onpahan kuitenki vähä uudemmat ku entiset. Siellä sitte shoppaillessa tuli puhelu, että ois haastattelu iltapäivällä. Alkuviikostahan sain puhelun yhdestä firmasta, joka kerto, että ois testaajan töitä tarjolla loppukesään asti alihankkijana Microsoftille, oonko kiinnostunu. Palkka oli ihan olematon, mutta päätin silti, että passaa. Tänään sitte "haastattelun" jälkeen selvis, että töitä ois tarjolla ens kuun alusta alkaen. Eli jos ei mitään ihmeitä tuu vastaan ni meikäläinen palaa sitte kännyköitten pariin taas ainaki vähäksi aikaa. Suhteista on kerranki jotain hyötyä, tai mulla on kyllä ilmiömäinen tuuri kerranki :) Jos ei muuta ni saapahan ainaki jalka toipua, katotaan sitte syksyllä pystyykö jatkamaan jumppia vielä enemmän vai mitä. Eiköhän tuo pari kuukautta mene vaikka päällään seisten huonollaki palkalla, varsinki ku tässä kodin lähellä on hommia. Siinä on Viiville vähä totuttelua ja meilleki taas paluu arkeen. Tai ehkä eniten totuttelua Kaitsulle, ku ei oo ruoka valmiina kotona oottamassa eikä koti siivottuna :) Mutta jospa tuohon tottuu, on kai me tätä menty ennenki.

Ennen tätä haastattelua oli jo tullu kysely haastatteluun Planet Fitness firmaan maanantaille. Sinne haettiin fitness traineriä eli jotain personal trainerin ja jumppaohjaajan sekotusta. Tein sinne kamalan matikka ja verbitestin, joka meni ihan penkin alle joku viikko takaperin enkä ootella yhtään, että sieltä enää kuuluis mitään mutta niin ne vaan haluaa haastatella. Joten käydään nyt vielä sieläki kuuntelemassa ja juttelemassa mitä niillä on. Sinne ois kuitenki matkaa ja jos on enemmän jumppaa ku pt:n hommaa, ni en mä sitä varmaan uskaltais ottaa. Mutta haluan kuitenki tietää mitä se käytännössä ois ja mitä siitä maksettais. Eli nyt on kyllä säpinää työrintamalla riittäny. Riittäis noita jumpppia vaikka kuinka LA Fitnesilläki, mutta kun ei tuo jalka oikeen vissiin tykkää. Joten toisaalta ihan hyvä kokeilla välillä jotain muuta ja saada taas vähä uudempaaki työkokemusta. Että tämmöstä näin viikonlonpun kunniaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti