Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

perjantai 12. elokuuta 2011

Flunssaa ja Saariselän tunnelmia

Edelleenkään ei mitään kummempaa liikuntaa. Aamulla koitin käydä pyörälenkin mutta turhan raskasta vielä. Mutta reissun heppailu metsässä oli aivan mahtavaa! Jospa täälläkin jostain tallilta sais heppaa maastoon, sen verran mukavaa oli. 25 kilsan vaellus vaihtu 10 kilsan lenkiksi.. Siinäki oli kipeellä polvella ihan tarpeeksi flunssan kanssa. Sitte käytiin kylpylässä polskimassa, se oli ihan rentouttavaa vaikka raskaalta tuntu seki. Eli viikko on menty ihan lepäillessä, eikä lupaavalta vaikuta ens viikon kuntokaan. Se siitä hienosti nousseesta kunnosta ja hyvistä polvista. Että jaksaa taas ärsyttää. No, tää on vaan mun elämää. Tässä kuitenki muutamia kuvia reissusta, ratsastusreissulta ja vaellukselta. Kivat maisemat, ois siellä voinu olla pitempäänki. Seuraavaks reissu talvella, niin pääsee huskyajelulle ja talviratsastukseen, nyt tutustuttiin 100 huskyn farmiin, siinä riitti vilinää:)





Pitääkin muistaa soitella josko asiakkailla menis vähä paremmin. Hiljaiseloa niiden suhteen, mutta eipä tässä olossa varmaan kummosia jaksaiskaan.  Mutta sitä jumppaohjelmaa pitää koittaa väsätä kuitenki... Onneks flunssa ite tuntuu menneen nopeesti ohi, muuten meinaa vaan olla tööt olo koko ajan, mistä lie tuleekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti