Tästä se lähtee!

Kuntojahti jatkuu San Diegon auringon alla, joten juttua tulee elämästä Amerikassa liikunnan keskellä. Jumppaohjaajan hommia toivottavasti jossain vaiheessa myös!

tiistai 2. elokuuta 2011

Taas on pari lomapäivää vietetty. Perinteiseen tapaan, juoksua, pyöräilyä, jumppaa, maalailua ja ihan vaan lorvimista. Siis lomaa parhaimmillaan:) Tänään pitäis pitää yhenlainen työpäivä, asiakkaiden sopparit on loppumassa, joten soittokierrosta ja uusia saliohjelmia pitäis kehitellä. Ja syksyn gymstick ohjelma on vielä vähä vaiheessa ja kuntojumppaki pitäis ruveta miettimään. Siinä vois olla sopiva ohjelma tälle päivää, kivaa aivopähkinää välillä:) Nii ja tänäänhän on taas tapaaminen tyttöjen kanssa salilla. Eli lomalla töissä, näinkin voi käydä:) Maalaaminen oottelee vielä, ei sitä enää hirveesti olekaan jälellä.

Lomassa parasta on, että kerkee liikkumaan. Ja kun aamupuuro on vasta puolenpäivän aikaan, myös syöminen vähenee. Eli paino tippuu mukavasti kohti tavoitetta:) Kohta ollaan päästy muutamasta ylimääräsestä kilosta eroon ja peilikuva alkaa näyttää ihan kivalta. Kadonneet vatsalihakset alkaa löytymään:) Metsästys jatkukoon! Lomailun sivuvaikutukset on ihan kivoja, loma vois jatkua pitempäänki.

Seija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti